Salės futbolo turnyro lyderiai – prieniečiai

Šeštadienį Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos sporto salėje vyko salės futbolo turnyras, skirtas Kovo 11-ajai paminėti. Į turnyrą atvyko jaunieji futbolininkai iš Kauno, Karmėlavos, Birštono. Juos savo sporto salėje priėmė „Ąžuolo“ progimnazijos komanda.

 

 

Per turnyro atidarymą Laimos Vaitulevičienės vadovaujamos šokėjos jauniesiems futbolininkams padovanojo du šokius.

Tada tarp berniukų prasidėjo įnirtinga kova. Iš pradžių žaidę gan lėtokai, jaunieji futbolininkai neužtruko apšilti ir pradėjo rimtą kovą. Salės šeimininkai, Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos komandos futbolininkai, užtikrintai iškovojo visas tris pergales: Kauno „Atletą“ įveikė rezultatu 13:1, Karmėlavos „Hegelmann“ komandą – 7:4, O Birštono sporto centro komandą – 8:0.

Birštono sporto centras, nors ir nusileido prieniečiams, bet pakankamai stipriu rezultatu įveikė kitus svečius. Kauniečius birštoniečiai įveikė rezultatu 6:3, o Karmėlavos komandą – rezultatu 10:6. Trečiąją vietą, įmušusi 5 įvarčius į Karmėlavos „Hegelmann“ komandos vartus ir praleidusi 1 įvartį į savo vartus,  iškovojo Kauno „Atleto“ komanda. Tuo tarpu Karmėlavos „Hegelmann“ komanda, nepelniusi nė vienos pergalės, tenkinosi ketvirtąja vieta.

Tačiau pralaimėjimai tikrai nenuliūdino jaunųjų futbolininkų, nes visada yra galimybė tobulėti, o pasitikrinti savo jėgas galima tik dalyvaujant varžybose. O šios varžybos buvo puikus būdas paminėti Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo 23-ąsias metines.

Prienų „Ąžuolo“ progimnazija ne tik priėmė varžybų svečius savo salėje. Progimnazijos direktorė Irena Tarasevičienė finansavo ir patį turnyrą. Varžybų vyr. teisėjas Kęstas Joneliūnas džiaugėsi tokia puikia proga patikrinti savo treniruojamus futbolininkus ir dar labiau džiaugėsi galėjusiais atvykti svečiais.

Mantvydas Prekevičius

 

 

 

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close