Dalyvavome kūrybinėse dirbtuvėlėse „Pasaką kuria vaikai“

Rugpjūčio 23 dieną Prienų kultūros ir laisvalaikio centre veikiančiose kūrybinėse dirbtuvėse „Pasaką kuria vaikai“ dalyvavo ir Visuomenės sveikatos biuro specialistės Birutė Vitkauskaitė ir Eglė Zokaitytė. Specialistės pasirūpino vaikų sveikatos stiprinimu bei suteikė jiems žinių įvairiomis sveikatinimo temomis. Su kūrybinėse dirbtuvėlėse dalyvaujančiais vaikais buvo aptarti sveikos mitybos principai ir skirta užduotis sudėlioti dėlionę – sveikos mitybos pasirinkimo piramidę. Vaikams priminta apie regėjimą, jo saugojimą ir kartu atlikta akių mankštelė. Taip pat buvo skirtos užduotys apie dantukų priežiūrą, asmens higieną ir pati linksmiausia – užsidėjus girtumo akinius nueiti iki kliūties ir grįžti atgal pas komandos draugus. Visos užduotys buvo įvertintos balais. Pralaimėjusiųjų nebuvo, tad visi komandų dalyviai buvo apdovanoti Visuomenės sveikatos biuro suvenyrais.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close