Paskaita- praktinis užsiėmimas „Ar žalingi įpročiai tavo draugai?“

?

Rugpjūčio 22 d. Prienų rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biure lankėsi Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prienų rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresnioji tyrėja Ina Raškevičienė su 9–15 metų amžiaus vaikais, kuriems vaikų ir jaunimo sveikatos priežiūros specialistė Birutė Vitkauskaitė vedė užsiėmimą apie alkoholio, narkotikų ir rūkymo žalą žmogaus organizmui, rodė trumpus filmukus apie šių žalingų įpročių poveikį mūsų sveikatai. Vėliau kiekvienas galėjo atlikti užduotį naudodamas prevencinę priemonę – girtumo akinius, kuriuos užsidėjus galima suprasti, kaip jaučiasi žmogus išgėręs alkoholio. Taip pat vaikai pasimatavo CO2 kiekį savo plaučiuose. Visi susirinkusieji pritarė, kad žalingi įpročiai gali sugriauti kiekvieno gyvenimą.

?

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close