Trečioji (Rugpjūčio 5 d.) Pasaulio jaunimo sklandymo čempionato diena: rezultatai

Rugpjūčio 5 d. Pasaulio jaunimo sklandymo čempionate buvo sėkminga – 70 sklandytojų kilo į orą. Buvo įveikta 312.12 km klubinėje ir 340.48 km standartinėje klasėse.

Pirmąją ir antrąją vietas standartinėje klasėje užemė švedai Erikas Rudsmarkas bei Davidas Vilhelmas Gustavssonas. Trečioje pozicijoje liko vokietis Enrique Levinas. Klubinėje klasėje lyderių trejetukas po trečiosios varžybų dienos atrodė taip: 1-as lenkas Wojciechas Wojtaczka, 2-as – danas Hansas Christianas Bertelsenas, 3-ias – britas Thomas Arscottas.

Tarp lietuvių kol kas geriausiai sekasi 20-mečiui sklandytojui Ignui Bitinaičiui, kuris trečiąją varžybų dieną standartinėje klasėje finišavo 6-as. Joris Vainius toje pačioje grupėje užkopė į 10-ą poziciją, Ringaudas Kikalas į 20-ą. Klubinėje klasėjė po trečiosios dienos lietuviai išsirikiavo taip: Jokūbas Motūza buvo 14-as, Martynas Liutkevičius – 19-as ir Laurynas Šupinys buvo 21-as.

Po trijų pratimų bendroje rezultatų lentelėje standartinėje klasėje pirmąją vietą užima švedas Davidas Erikas Vilhelmas Gustavssonas, antrą – kitas švedas Erikas Rudsmarkas, o trečią lietuvis Ignas Bitinaitis. Klubinėje klasėje pirmauja austras Paulas Altrichteris, antroje pozicijoje yra vokietis Julianas Klemmas, o trečioje – britas Jake Brattle.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close