Vasaros šventė Naujojoje Ūtoje

Liepos 15 d. Naujojoje Ūtoje nuskambėjo seniūnijos vasaros šventė „Tėviškės spalvos“.

 

Visą dieną, iki pat vakaro, vyko sporto žaidynės, kuriose seniūnijos jaunimas bei aktyvesni vyresnieji susirungė įvairiose sportinėse rungtyse. Tiesa, savo jėgas buvo galima išmėginti ir „ūkiškoje“ rąsto pjovimo rungtyje.

 

Į Naujosios Ūtos pagrindinės mokyklos stadione vykusią pagrindinę šventės dalį susirinkusius seniūnijos gyventojus sveikino LR Seimo narys Andrius Palionis, Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotojas Algis Marcinkevičius ir Naujosios Ūtos seniūnas Algis Aliukevičius.

 

Tiesa, šventė prasidėjo liūdna gaida. A. Aliukevičius visiems susirinkusiems gyventojams pranešė, kad nuo liepos 1 d. iš kultūros puoselėtojos seniūnijoje pareigų pasitraukė plačiai Lietuvoje žinoma Prienų kultūros ir laisvalaikio centro Naujosios Ūtos laisvalaikio salės kultūrinių renginių organizatorė, režisierė Anelė Lukjančiuk. Dėkodamas A. Lukjančiuk, seniūnas minėjo, jog seniūnijai tokios specialistės tikrai trūks.

 

Slogią nuotaiką greitai praskaidrino viešnių – Pakuonio laisvalaikio salės moterų vokalinio ansamblio koncertas. Viešnios iš Pakuonio bei Ašmintos seniūnijų padovanojo ne tik spalvingų dainų, bet ir kelias dešimtis metų atgal, į kai kurių seniūnijos gyventojų jaunystę nukeliančių dainų popuri.

 

Vokalinį ansamblį scenoje pakeitė žavių merginų trio – grupė „Vyšnios“. Skambant linksmoms dainoms ne tik apie vyšnias, pievoje prieš sceną pamažu ėmė suktis ir šokėjai. Koncerto pabaigoje prieš sceną šėlo ir seniūnijos gyventojai, ir šventės svečiai.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close