Savaitgalį Prienuose praūžė tarptautinis stalo teniso turnyras (nuotraukos)

Liepos 15–16 dienomis Prienų daugiafunkciame sporto komplekse (arenoje) vyko tarptautinis stalo teniso turnyras TTA11 Cup 2017.

 

Į varžybas atskubėjo per 230 dalyvių iš Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Norvegijos, Latvijos, Estijos bei Lietuvos.

 

Dvi dienos vykusiame turnyre žaidėjai susikovė keturiose amžiaus kategorijose bei atviroje – be amžiaus apribojimo kategorijoje.

 

Po ilgų varžybų paaiškėjo, kad 40–49 metų kategorijoje tarp vyrų pirmąją vietą iškovojo 5 kartus Rusijos čempionas, 3 kartus pasaulio ping pong turnyrų čempionas, svečias iš Rusijos Maxim Shmyrev. Antroje vietoje liko Sergej Saveljev, trečiąja dalinosi Georgij Rubinshtein ir Aleksandr Saveljev. Moterų grupėje pirmąją vietą iškovojo Andželika Petrauskienė. Antroje vietoje liko Marina Vasiljeva, trečiąja dalinosi Elena Chunikina ir Ina Jozepsone.

 

50–59 metų kategorijoje geriausiai sekėsi Sergej Manturov. Antrąją vietą iškovojo Igor Maruk, na, o trečiąja dalinosi Anatolij Grib ir Igor Radovkij.

 

60–69 metų kategorijoje pirmąją vietą iškovojo Povilas Bagužis, antroje liko Sergej Čugunov, trečiąja dalinosi Aleksandr Bykov ir Jurij Silinš.

 

70 ir daugiau metų kategorijoje čempionu tapo Jonas Piekautas. Antroje vietoje liko Vydūnas Armoška, trečiąja dalinosi Antonijus Kondratas ir Konstantinas Kuprys.

 

Svarbiausioje – atviroje kategorijoje čempionais tapo ir Prienų rajono savivaldybės mero taure apdovanoti buvo Sergej Saveljev ir Tatjana Garnova.

 

Antrąją vietą vyrų grupėje iškovojo Kęstutis Žeimys, o trečiąja dalinosi Georgij Rubinshtein bei Maxim Shmyrev. Moterų grupėje antrąją vietą iškovojo Anastasia Libatskaja, o trečiąja dalinosi Ugnė Baskutytė ir Elena Chunikina.

 

Atviroje kategorijoje vyrų dvejetų varžybose čempionais tapo Igno Navicko ir Vytauto Rybako dvejetas. Antroje vietoje liko Kęstutis Žeimys ir Audrius Kačerauskas, na, o trečiąja dalinosi Sergej Saveljev ir Sergej Manturov bei Georgij Rubinshtein ir Aleksandr Saveljev dvejetai.

 

Atviroje kategorijoje moterų dvejetų kovose pirmąją vietą iškovojo Tatjana Garnova ir Anastasia Libatskaja. Antroje vietoje liko Andželikos Petrauskienės ir Elenos Chunikinos, o trečioje – Ugnės Baskutytės ir Gabrielės Matukaitytės bei Olgos Krasnovos ir Jelenos Ryženkovos duetai.

 

Vyriausiasis turnyro žaidėjas Ramunis Budriūnas apdovanotas Prienų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsteigta taure, o geriausiai pasirodęs Prienų krašto žaidėjas Bernardas Žiūkas apdovanotas Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotojo taure. Šiuos apdovanojimus įteikė Prienų rajono savivaldybės administracijos direktorius Egidijus Visockas bei mero pavaduotojas Algis Marcinkevičius.

 

Visus varžybų dalyvius savo atliekamomis dainomis nudžiugino Austėja Belenavičiūtė kartu su savo mokytoja Ramune Liutvynskiene.

 

Varžybas organizavo stalo tenisininkų asociacija „Vienuolika“ (TTA11), Prienų rajono savivaldybė bei Prienų rajono savivaldybės kūno kultūros ir sporto centras.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close