Policija sulaikė šaunamuosius ginklus neteisėtai laikiusį vyrą iš Šilavoto

Policijos pareigūnai sulaikė Prienų rajono Šilavoto kaimo gyventoją, turėjusį neteisėtai laikiusį šaunamuosius ginklus, pirmadienį pranešė Kauno apskrities policija.

Praėjusią savaitę Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai atliko prevencines priemones kovoje su kontrabandinių cigarečių platintojais ir ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis. Bendradarbiaudami su Prienų rajono policijos pareigūnais, jie kratų metu 1982 metais gimusio vyro namuose rado tris „CZ“ automatinius ginklus su garso slopintuvais, du „CZ“ pistoletus su garso slopintuvais, vieną „C11“ pistoletą.

Sulaikytam vyrui paskirta kardomoji priemonė – suėmimas vienam mėnesiui. Už neteisėtą disponavimą šaunamaisiais ginklais vyrui gresia laisvės atėmimo bausmė nuo ketverių iki aštuonerių metų.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close