Garbės įvartį pelnė Antanas Grušelionis

Gegužės 27 dieną Birštono stadione vyko kontrolinės Lietuvos medikų futbolo rinktinės varžybos. Pirmiausia susitiko Lietuvos medikų futbolo senjorai su Birštono senjorų futbolo komanda.

„Mūsų veteranai pralaimėjo 1:4, tačiau birštoniečiams garbės įvartį pelnė Antanas Grušelionis. Svečių medikų senjorai buvo jaunesni, todėl mūsų 50 -mečiams ir vyresniems sunkiau sekėsi apginti savo vartus nuo jaunesnių varžovų“, – sakė Birštono SC direktorius Saulius Smailys.

Džiugu, kad birštoniečiai sugebėjo pasipriešinti varžovams ir pelnyti nors vieną tašką, kad ir nelygiomis jėgomis.

Vėliau susitiko jaunesnių žaidėjų rinktinės. Čia jau geriau sekėsi Birštono jaunimo futbolo klubui, kurio žaidėjai savo aikštėje įveikė varžovus 3:2.

Medikų jaunimo komandai tai buvo kontrolinės rungtynės, ruošiantis dalyvauti Pasaulio medikų pirmenybėse.

 „Naujojo Gėlupio“ informacija

Nuotraukos Sauliaus Smailio

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close