Bendrojo ugdymo mokyklose vyko protų mūšis „Būk protingas – būk blaivus“

Gegužės mėnesį visose bendrojo ugdymo įstaigose vyko protmūšis Būk protingas – būk blaivus“.

Protmūšio tikslas – skatinti Prienų miesto ir rajono vaikus domėtis sveika gyvensena, alkoholio žala žmogaus sveikatai. Komandas sudarė septintų klasių mokiniai (komandoje po penkis dalyvius). Mažesnėse mokyklose į protmūšį buvo įtraukti ir 6 bei 8 klasių mokiniai. Komandos turėjo pavadinimus, tokius kaip: „Blaivūs“, „67A“, „Promilės“ ir kt. Protmūšis buvo sudarytas iš 3 turų, kiekviename ture reikėjo atsakyti į 10 klausimų. Klausimai pareikalavo ne tik žinių, bet ir loginio mąstymo, muzikinių gebėjimų, išradingumo. Komanda nugalėtoja buvo apdovanota Visuomenės sveikatos biuro suvenyrais bei padėkos raštais. Dėkojame mokiniams už aktyvų dalyvavimą!

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close