Iki antrojo Šventosios baikerių festivalio „Paplūdimio baikerių festivalis 2017“ – mažiau nei dvi savaitės

Birželio 8-11 d. įvyksiančioje šventėje Šventojoje, Prieplaukos gatvėje, tikimasi sulaukti kelių tūkstančių baikerių iš beveik 20 šalių.

„Renginiui ruošiamės aktyviai. Džiugu, kad savo dalyvavimą šventėje dar patvirtina ir nauji dalyviai. Šventės dalyvių geografija apims visą Skandinaviją, Vakarų Europą, sulauksime baikerių ir iš Rusijos, Baltarusijos. Apie savo dalyvavimą šventėje patvirtino baikerių klubai Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Olandijoje, Latvijoje, Estijoje, Vokietijoje“, – sako „Paplūdimio baikerių festivalio“ Šventojoje sumanytojas ir organizatorius Vaidas Šimaitis.

Šią savaitę jo vadovaujamas baikerių klubas „Saulė“ aktyviai gamino šventės reklaminę atributiką, stygavo paskutinius šventės akordus.

„Žinia apie festivalį yra paskleista ir skleidžiama plačiai – mūsų kongrese, baikerių klubuose Skandinavijoje, Vakarų Europoje, Rusijoje. Festivalis buvo reklamuojamas ir neseniai įvykusiuose baikerių renginiuose Lenkijoje ir Kaune“, – sakė V. Šimaitis.

Baikerių festivalis prasidės birželio 8 d. 16 val. muge, o festivalio atidarymas įvyks 19 val. Gyvos muzikos koncerte pasirodys Šarūnas Kizla&Aurimas Kazlauskas su grupe „Manned Spacecraft”, „Radio masažas”, „Mascaron” LV. Koncertas vyks iki 2 val. ryto.

Penktadienį ir šeštadienį, birželio 9 ir 10 d., dirbs baikerių menų dirbtuvės, vyks turnyrai, pasirodymai, motociklų parodos.

Birželio 10 d., nuo 12 val., vyks motociklininkų paradas Šventoji-Palanga/Palanga-Šventoji. Tądien žiūrovus pralinksmins ir ilgiausios baikerio barzdos rinkimai, baikerio su daugiausiai tatuiruočių rinkimai, įvyks jauniausio ir vyriausio baikerio rinkimai.

„Manau, kad visi ypač laukia bliuzo pradininkės „Balsas iš Čikagos“ koncerto birželio 10 d. 18 val. – ji koncertuos kartu su Marselio muzikantais. Džiugu, kad visi numatytos koncertinės programos dalyviai patvirtino apie savo atvykimą į Šventąją“, – sakė V. Šimaitis.

Sekmadienį, birželio 10 d., visi kviečiami smaguriauti tautiškais patiekalais Šventosios baruose ir kavinėse. Po to įvyks festivalio uždarymas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close