„Guostoje“ užvertos dar vienos krepšinio sporto klubo „Prienai“ sezono durys (nuotraukos)

Gegužės 25 d. Stakliškių pakraštyje, sodyboje „Guosta“, oficialiai uždarytas 2016–2017 m. krepšinio sporto klubo „Prienai“ krepšinio komandos Prienų-Birštono „Vytautas“ sezonas.

 

Jau ankstėliau, iškovojusi klubui istorinę pergalę Baltijos krepšinio lygoje (BBL), o Lietuvos krepšinio lygos (LKL) varžybose likus 6-oje vietoje – už pagrindinių apdovanojimų kartelės, komanda trumpam išsiskirstė pailsėti. Jau netrukus komanda vėl, kažkiek pakeitusi sudėtį, susirinks ruoštis naujam varžybų sezonui. To ir linkėjo sezono uždarymo metu LKL prezidentas Remigijus Milašius. Beje, linkėjo ir stabilesnio komandos biudžeto, kuris siektų net 1 mln. eurų. Nors šių metų sezonui buvo reikalingas šiek tiek didesnis nei 300 tūkst. eurų biudžetas, šiuos palinkėjimus klubo direktorius Adomas Kubilius mielai priėmė primindamas, kad, nors ir vėluojant, su visais krepšininkais klubui pavyksta atsiskaityti.

 

Linkėjimus komandai dalino ir visas būrys rėmėjų bei jų atstovų. Komandą į pergalę BBL turnyre bei pergales LKL turnyre atvedė Prienų rajono savivaldybė, Birštono savivaldybė, UAB „Doleta“, UAB „Rūdupis“, UAB „Ekofrisa“, AB „Volfas Engelman“, ROYAL SPA RESIDENCE, PERLAS, UAB „Adma“, LR Seimo narys Andrius Palionis, UAB „Solotransa“, UAB „Milavita“, UAB „Transporto vystymo grupė“ (TVG), UAB „Milasta“, UAB „Sportpoint“, Antano Guogos labdaros ir paramos fondas, „Neodenta“, UAB „Pror“, UAB „Baldų sandėlis“, UAB „Kesberta“, UAB „Alavina“, UAB „Dananta“, UAB „Pralita“, UAB „Karalius IR KO“, UAB „Sportland“, UAB „Sporto dvasia“, UAB „Darginta“, UAB „Vasiliauskai“, UAB „Strielčių lentpjūvė“, UAB „ARX reklama“, UAB „Hidrosta“, Egidijaus Sadausko įmonė, UAB „Dambavos agroservisas“, UAB „Vaidoma“, ŽŪB „Nemunas“, UAB „Prienų prekyba“, UAB „Rentvila“ ir visi Prienų rajono, Birštono savivaldybių ir Lietuvos žmonės, kurie įvairia pagalba visada prisideda prie „Vytauto“ pergalių.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close