Po šešių pergalių – netikėtas pralaimėjimas

Vasario 9 dieną  Birštono gimnazijos sporto salėje Birštono SC „Olimpas“ susitiko su Kauno „Rami“ komanda. Birštoniečiai įveikė varžovus įtikinamu  rezultatu 80:74. Tai buvo šeštoji pergalė iš eilės.

Kaip ir ankstesnėse varžybose, rezultatyviausi komandos žaidėjai buvo Mindaugas Knyšius, į krepšį įmetęs 24 taškus, Mangirdas Knyšius – 14 taškų,  Martynas Drazdauskas – 13 taškų. Osvaldas Brazdžionis prie pergalės prisidėjo 12 taškų.
Birštono SC „Olimpas“ užtikrintai pirmavo savo pogrupyje ir buvo vienintelis, nepatyręs pralaimėjimų antrajame ture. Tačiau tai buvo tik iki vasario 17 dienos.

Sekmadienį KKL C lygos rungtynės vyko Vaišvydavoje, kur birštoniečiai susitiko su šeimininkų komanda „Troba“. Visus pirmus tris kėlinukus pirmavusi kurorto komanda pradėjo daryti klaidas ir ketvirtojo pabaigoje rezultatas jau buvo lygus 75:75. Po pratęsimo šeimininkams jau padėjo ir savos trobos sienos, ir sirgaliai, norintys pergalės. „Troba“ išplėšė pergalę įtikinamu rezultatu 85:78. Taigi Birštono SC „Olimpas“ pirmą kartą pralaimėjo antrojo rato susitikime, nors „J“ pogrupyje lyderio pozicijų neužleido.

Rezultatyviausi „Olimpo“ žaidėjai buvo Mindaugas Knyšius (20 tšk.), Martynas Drazdauskas (16 tšk.), Mangirdas Knyšius (13 tšk.) ir Osvaldas Brazdžionis (11 tšk.).

Kitas rungtynes Birštono SC „Olimpas“ žais su SK „Neveronys“ vasario 20 d. Kaune, Dainavos vidurinės mokyklos sporto salėje.

 

Informaciją parengė Stasė Asipavičienė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close