Kūrybinių darbų konkursas „Mano mokyklos kalendorius“

Prienų „Ąžuolo“ progimnazijoje gegužės 5 dieną vyko kūrybinių darbų parodos „Mano mokyklos kalendorius“ atidarymas ir dalyvių apdovanojimai. Konkurso iniciatorė dailės mokytoja metodininkė Dalia Dragūnienė. Idėja gimė jau praėjusiais metais, kai mokytoja, dalyvaudama projekte Erasmus+ „Geras mokymas pažadina mokymąsi“, su mokiniais piešė ir sukūrė savo mokyklos kalendorių. Tai buvo tikrai šauni idėja ir geras rezultatas, todėl nuspręsta šia patirtimi pasidalinti ir su rajono mokyklomis.

Kadangi šis konkursas vyko pirmą kartą, dalyvių buvo nedaug, tačiau šventinę nuotaiką dovanojo progimnazijos choras, kurį paruošė muzikos mokytoja Ina Radzevičienė. Renginyje dalyvavo Jiezno gimnazijos mokytoja Audronė Jusienė, „Žiburio“ gimnazijos mokytoja Ilona Rasimavičienė, „Revuonos“ pagrindinės mokyklos mokytoja Rasa Uleckienė ir jų paruošti mokiniai. Tarp konkurso dalyvių daugiausia buvo konkurso šeimininkų – ąžuoliečių. Konkursui darbus atrinko ir vertino komisija, kuri 9–12 klasių apdovanojimus skyrė mokyklos svečiams, o 5–8 klasių laureatais tapo „Ąžuolo“ progimnazijos mokiniai.

Progimnazijos direktorė Irena Tarasevičienė pasidžiaugė „Ąžuolo“ progimnazijoje surengtu konkursu, kuris ateityje galbūt taps tradiciniu, padėkojo mokyklos svečiams ir dalyviams. Nugalėtojai buvo apdovanoti diplomais, suvenyrais ir atminimo dovanėlėmis.

Dailės mokytoja Dalia Dragūnienė dalyvius pakvietė kitais metais dar aktyviau dalyvauti konkurse ir kalendoriais puošti savo mokyklas.

 

Prienų „Ąžuolo“ progimnazijos lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Lina Venclovaitė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close