Lietuvos specialiosios olimpiados lengvosios atletikos čempionatas

 Gegužės 10 dieną Kazlų Rūdoje vyko Lietuvos specialiosios olimpiados lengvosios atletikos čempionatas. Olimpinio deglo nešimo ceremonijoje lentelę su Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos pavadinimu nešė ilgametė mūsų mokyklos atletė 9s klasės mokinė Raminta Jancevičiūtė.

  Šiemet mūsų mokyklai atstovavo 5 atletai: Laura Jancevičiūtė (8s klasė), Raminta Jancevičiūtė (9s klasė), Aistė Kazlauskaitė (9s klasė), Karolis Aponas (8s klasė) ir Rimvydas Karpauskas (5s klasė). Visi mūsų mokyklos atletai dalyvavo dviejose iš keturių – 50 m bėgimo, kamuoliuko metimo, šuolio į tolį ir 200 m bėgimo – rungčių:

  Geriausiai sekėsi Karoliui Aponui, kuris 200 m bėgimo ir kamuoliuko metimo rungtyse iškovojo pirmąsias vietas savo amžiaus grupėje. Aistė Kazlauskaitė taip pat buvo pirma kamuoliuko metimo rungtyje ir antra 50 m bėgimo rungtyje savo amžiaus grupėje. Laura Jancevičiūtė savo amžiaus grupėje tapo kamuoliuko metimo rungties čempione. Rimvydas Karpauskas 50 m bėgime liko antras, o kamuoliuko metimo rungtyje užėmė trečiąją vietą savo amžiaus grupėje. Raminta Jancevičiūtė 100 m bėgime ir šuolio į tolį rungtyje užėmė trečiąsias vietas savo amžiaus grupėje.

  Nors oras šiemet nebuvo geras, bet po tokių apdovanojimų visi grįžome laimingi, pasiryžę ir kitais metais siekti pergalių.

 

Kūno kultūros mokytoja Vilma Glaveckienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close