Rajono mamas džiugino festivalis „Dainuoju mamai“

Gegužės 6 d., po dangų ridinėjantis saulei, Pakuonio pagrindinėje mokykloje nuskambėjo rajoninis vokalinių kolektyvų festivalis „Dainuoju mamai“.

 

Gražią šeštadienio popietę į festivalį, kurį organizavo šiemet Kultūros darbuotojo nominaciją pelniusi Renata Žibienė, atvyko kolektyvai iš įvairių Prienų krašto kampelių.

 

Žiūrovus ir klausytojus džiugino Prienų kultūros ir laisvalaikio centro Pakuonio laisvalaikio salės folkloro grupė „Obelėlė“ (vad. R. Žibienė), Prienų kultūros ir laisvalaikio centro Ašmintos laisvalaikio salės folkloro grupė (vad. Rima Vilkienė), Prienų kultūros ir laisvalaikio centro Šilavoto laisvalaikio salės folkloro grupė „Akacija“ (vad. Saulė Blėdienė), Prienų kultūros ir laisvalaikio centro folkloro grupė ,,Gija“ (vad. Dalė Zagurskienė), Prienų r.Stakliškių kultūros ir laisvalaikio centro vokalinis ansamblis „Meduja“ (vad. Angelė Baltrušienė), Prienų r. Pieštuvėnų moterų ansamblis (vad. Onutė Kamblevičienė), Prienų lopšelio-darželio „Pasaka“ moterų vokalinis ansamblis (vad. Virginija Dobilienė) bei Prienų kultūros ir laisvalaikio centro Pakuonio laisvalaikio salės moterų vokalinis ansamblis (vad. R. Žibienė).

 

Festivalio metu mamos klausėsi jų sielas suvirpinusių šventei skirtų dainų.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close