Apdovanojimų šventė Nemuno kilpų regioniniame parke

Vasario 18 d. popietę Nemuno kilpų regioninio parko Birštono lankytojų centro salė vos talpino parodos „Gimtadienio dovana Nemuno kilpų regioniniam parkui“ dalyvius, jų mokytojus ir rėmėjus, susirinkusius į apdovanojimų šventę.

NKRP specialistė Ramutė Milušauskienė pasveikino susirinkusiuosius į parodos uždarymo ir apdovanojimų šventę, pasidžiaugė, kad tiek daug vaikų iš Prienų rajono ir Birštono savivaldybių mokyklų padovanojo parkui gražias dovanėles 20-ojo gimtadienio proga.

Tarp rėmėjų buvo garbingų svečių: atvyko Seimo narys Andrius Palionis, Birštono savivaldybės mero pavaduotojas Juozas Aleksandravičius, švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Angelė Žiūraitienė, meno mokyklos mokytojai Eglė ir Remigijus Janušaičiai, UAB „Ernas“ atstovė, „Prienų kompiuteriai“ direktorė Dainora Kuliešienė.

Šventės metu koncertavo Birštono meno mokyklos mokiniai. Pirmoji gražią dainelę „Tuk, tuk, širdele“ padovanojo mažoji mokytojos Ramunės Liutvynskienės auklėtinė Adrija Suchockaitė, vėliau Greta Turčinavičiūtė padainavo „Virėjos dainelę“. Saksofono melodijomis džiugino Žilvinas Liutkus, gitara grojo Antanas Raulinaitis, o akordeonu – Paulius Černevičius. Meno mokyklos mokinių koncertas buvo nepaprastai nuotaikingas ir atspindėjo gražaus Nemuno kilpų regioninio parko gimtadienio dvasią.

Daug lankytojų pamatė šią puikią parodą, joje eksponuojamus piešinius, paveikslus, karpinius, lipdinius ir kitokiais būdais pagamintas dovanas ir, pasirinkę labiausiai jiems patikusį eksponatą, jo autorių apdovanojo prizu.

Seimo narys Andrius Palionis apdovanojo Jiezno gimnazijos mokinę Kamilę Urbelytę ir Birštono gimnazijos mokinę Eriką Vaidaugaitę.

Birštono vicemeras Juozas Aleksandravičius – Birštono gimnazijos mokinę Mileną Kovalenkaitę.

„Prienų kompiuteriai“ direktorė Dainora Kuliešienė – Prienų „Revuonos“ vidurinės mokyklos mokinius: Eriką Riliškytę, Karoliną Banionytę, Aistę Sorakaitę, Lauryną Stravinską.

Birštono savivaldybės švietimo skyriaus vedėja Angelė Žiūraitienė – Birštono gimnazijos mokinę Gretą Mikailaitę.

Mokytoja Eglė Janušaitienė – Birštono meno mokyklos mokinius: Evą Juškevičiūtę, Kotryną Aksenavičiūtę, Aistę Stunžėnaitę, Tomą Lazauską.

Mokytojas Remigijus Janušaitis – Prienų „Revuonos“ vidurinės mokyklos mokinę Gabiją Vilbasytę.

UAB „ERNAS“ vadovas Ervinas Marčiulionis – Prienų „Revuonos“ vidurinės mokyklos moksleivius: Emilį Butkų, Povilą Damyną, Adomą Kurlavičių, Kotryną Garmutę, Liną Vinklerį, Pijų Stravinską, Justę Marejevą, Emiliją Jankauskaitę, Alvarą Zagurską, Žilviną Pranckevičių.

UAB „Ernas“ (savininkas Ervinas Marčiulionis) saldžias dovanėles įteikė Viktorijai Šuliauskaitei, Liepai Deltuvaitei, Patricijai Brusokaitei.

Nemuno kilpų regioninio parko direkcija apdovanojo Birštono gimnazijos mokinę Agnė Grigonytę.

Valstybinės saugomų teritorijų tarnybos prizus Nemuno kilpų regioninio parko specialistė įteikė Birštono gimnazijos moksleiviams Tomui Strankauskui ir Jonui Ulinskui, Stakliškių vidurinės mokyklos mokinei Emilijai Krūvelytei, Prienų „Revuonos“ vidurinės mokyklos moksleivėms Gabijai Kuzmickaitei ir Gabijai Stankevičiūtei.

Jiezno suvenyrų parduotuvės savininkė savo dovanėlę paskyrė Birštono gimnazijos moksleivei Giedrei Grinkevičiūtei.

Laikraščio „Naujasis Gėlupis“ redakcijos prizas buvo įteiktas Birštono gimnazijos mokinei Soterai Kupinaitei.

Nemuno kilpų regioninio parko padėkos ir suvenyrai buvo įteikti Prienų „Revuonos“ vidurinės mokyklos mokinėms: Guodai Stankevičiūtei, Gabrielei Dičkutei, Ernestai Kirkliauskaitei, Birštono gimnazijos moksleiviams: Eglei Kimbirauskaitei, Irūnei Zinkevičiūtei, Vygintui Mickevičiui, Rimgailei Aleksynaitei, Milenai Liutkevičiūtei.

Mokytojams, kurie padėjo vaikams paruošti darbelius parodai, NKRP darbuotoja Ramutė Milušauskienė įteikė padėkas, o Savivaldybės merės pavaduotojas J. Aleksandravičius – knygas „Karališkojo Birštono praeitis“. Juos gavo Birštono gimnazijos mokytojai: Veda Martinaitienė, Nijolė Juozaitienė ir Algis Guobys, Prienų „Revuonos“ vidurinės mokyklos mokytoja Aušra Deltuvienė, Jiezno gimnazijos mokytoja Audronė Noreikienė, Birštono meno mokyklos mokytoja Rasa Mekionienė ir Stakliškių vidurinės mokyklos mokytoja Edita Valatkienė.

Padėkos buvo įteiktos ir visiems rėmėjams, kurie ne tik rado laiko apsilankyti parodoje, bet ir apdovanojo patikusių darbelių autorius.

Po apdovanojimų ir sveikinimų visi dar kartą pasigrožėjo paroda, pasidžiaugė vieni kitų išradingumu ir kūrybingumu.

Stasė Asipavičienė

 

 

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close