Motinoms skirtos gražiausios dainos, gražiausi gegužės žiedai

Gegužės penktosios vakarą Birštono kultūros centre gražiausių dainų bei šokių puokštę visoms mamoms ir močiutėms dovanojo Birštono meno mokyklos, kultūros centro tautinių šokių kolektyvo „Kupolė“ bei CRAZY grupės, sportinių šokių studijos „Vėjas“ jaunieji atlikėjai.

Renginys prasidėjo Birštono meno mokyklos jaunųjų dainorėlių atliekama nepaprastai jaudinančia daina „Sparnai gerumo“ (vadovė Ramunė Liutvynskienė), o juos scenoje pakeitė šokių studijos „Vėjas“ (vadovė Ilona Aksenavičienė) atlikėjai, šaunusis CRAZY kolektyvas, muzikinė grupė (Simona, Augustė ir Agnė), parengti mokytojos Angelinos Šližienės.

Netrūko ir solinių pasirodymų. Gražiai dainą apie strazdą atliko Elzė, Justė, Emilija bei Goda, duetu dainavo nepaprastai dainingos sesės Austėja ir Adrija, atlikusios labai jautrią ir gražią dainą „Gėlių galia“, mamyčių širdis sušildė Emilijos ir Mato atliekamos melodijos saksofonu ir fortepijonu bei Jono saksofonu pagrotas kūrinys „Rožinė pantera“.

Smagiai scenoje sukosi jaunieji „Kupolės“ šokėjai (vadovė Birutė Brazdžiūtė), dainavo jaunučių choras.

Koncerto netikėtumas – meno mokyklos dizaino studijos vadovės Vilmos Krasauskienės ir muzikos mokytojos Natalijos Kesminienės parengta „Baltų simbolių mįslių“ kolekcija.

Nuotaikingą ir jaukų koncertą, skirtą patiems mylimiausiems pasaulyje žmonėms – mamytėms ir močiutėms, užbaigė studija „Vėjas“ šokiu „Bugi bugi“ ir visų renginio dalyvių kartu padainuota daina „O mes vaikai“.

Klausydamasi gražių ir prasmingų žodžių, stebėdama savo vaikus ir anūkus ne viena moteris slapčia braukė ašaras. O visos mamos ir močiutės dėkingos jų vaikus paruošusioms mokytojoms už gražią, jaukią ir labai mielą šventę, už gražią idėją ir parodytą pagarbą motinoms Motinos dienos proga.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close