Vasaros estradoje linksminosi šeimos su vaikais

Šeštadienį lyg pagal užsakymą oras buvo nepaprastai šiltas ir gražus, rodėsi, kad saulutė žeme ridinėjasi ir kartu džiaugtis kviečia visus.

Birštono vasaros estradoje tikrai buvo linksma ir smagu, mat čia vyko visai šeimai skirtas pavasario festivalis „Birštonas Ošia 2017“, kurio šūkis „Judėk. Mąstyk. Žaisk. Pramogauk“.

 

Kas šokinėjo ant batuto, kas ritinėjosi didžiuliuose kamuoliuose ar stengėsi išvengti guminio rąsto – visi galėjo dalyvauti įvairiausiose smagiose, linksmose, bet dažnai ir pamąstyti reikalaujančiose rungtyse.

Šio linksmo pavasario festivalio, skirto visai šeimai, organizatoriai – „Eglės“ sanatorija, „Emovents“ pramogų zona ir Birštono turizmo informacijos centras – kurorto svečius ir miesto gyventojus kvietė pasinerti į linksmiausias ir smagiausias pramogas.

Iš pat ryto renginio dalyvių buvo ne tiek jau daug, tačiau įdienojus jų prisijungė vis daugiau ir daugiau, o po pietų jau ošė visa vasaros estrada. Šiltą pavasario dieną, kol kas pačią šilčiausią šį mėnesį, daug šeimų su vaikais vaikštinėjo ar važinėjo dviračiais ar keturračiais, tačiau vėliau susigundė ir išbandyti savo jėgas komandinėse ar pavienėse rungtyse. Juolab kad organizatoriai žadėjo puikius prizus – apsilankymus „Eglės“ sanatorijos baseinų komplekse.

Pakalbinta kauniečių šeima su trimis vaikais sakė, kad renginys labai patinka, vaikai su entuziazmu dalyvauja rungtyse, kopia ant guminio kalno, rungtyniauja ant batuto ir kt.

Birštoniečių šeimos irgi aktyviai dalyvavo sportiškame ir linksmame festivalyje, nes, pasak jų, ne tiek jau daug Birštone yra pramoginių renginių jaunoms šeimoms su vaikais.

Vieni žaidė, kiti laiką leido prieš saulutę ar Nemuno krantinėje, ant kvapnios žolytės susėdę užkandžiavo ir džiaugėsi turiningai ir sportiškai praleista diena.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close