„Mercedes-Benz“ pagamins seriją automobilių „Žvaigždžių karų“ garbei

„Daimler“ koncernui priklausantis Vokietijos automobilių gamintojas „Mercedes-Benz“  pasiūlys seriją išskirtinių CLA-180 klasės automobilių įžymiosios fantastikos filmų serijos „Žvaigždžių karai“ 40-mečio garbei, skelbia „Luxurylaunche“.

Iš viso bus pagaminta vos 120 šių „proginių“ automobilių, ir visi jie bus skirti Japonijos rinkai.

Automobiliai bus tik dviejų spalvų – baltos ir juodos. Pirmieji bus skirti „šviesiąją jėgos pusę“ besirenkantiems, o antrieji – „tamsiosios jėgos“ pasekėjams.

Apytikriai 45 tūkst. JAV dolerių kainuosiantys automobiliai turės 1,6 litro darbinio tūrio, 91 kilovato galios variklius. Nuo įprastinių CLA-180 jie skirsis vidaus apdaila, pagražinta „Žvaigždžių karų“ logotipais. Be to, automobilio salone bus įrengta garso kolonėlė, skleidžianti panašius į roboto R2-D2 garsus.

„Žvaigždžių karų“ filmų serija, kurios pirmoji dalis kinuose pasirodė 1977 metais, tapo populiariosios kultūros fenomenu – pagal filmus rašomos knygos, kuriami komiksai, serialai, video žaidimai, pardavinėjama atributika.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close