Ekskursija į Vokietiją buvo įdomi

Birštono gimnazijos moksleiviai, lankantys turizmo ir mitybos užsiėmimus, pavasario atostogų metu lankėsi Šiaurės Vokietijoje. Keliavome kartu su Vilniaus S. Daukanto gimnazijos moksleiviais, tad kelionė buvo smagi ir neprailgo. Kadangi oras buvo prastas, nereikėjo laukti ilgose eilėse prie atrakcionų, tad mėgstantys ekstremalius pojūčius galėjo net 7 kartus leistis nuo naujausio atrakciono.

Labai įdomu buvo pamatyti virš Elbės upės tekantį kanalą, kuriuo plaukė laivas.

Kelionė buvo pilna nuotykių. Manau, kad ji patiko visiems mokiniams – ir birštoniečiams, ir vilniečiams. Važiuodami pamatėme daug įdomios augalijos ir netgi gyvūnijos. O Serengečio pramogų parke netoli Brėmeno galėjome net pasivaikščioti su daugybe įvairiausių gyvūnų.Ten mes suartėjome su gamta, pasijutom maloniai ir ramiai.

Visai kitaip buvo Heidės parke, kur patyrėme daug adrenalino, baimės ir džiaugsmo. Tokiame parke yra daug veiklos ir įdomių atrakcionų, kurių nedaug kur rasi Lietuvoje.

Tikiuosi, kad ir kitais metais mums pavyks vėl surengti panašią išvyką ir patirti nuotykių.

 

  8 klasės moksleivė Jonė Bielevičiūtė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close