1.Gal galima sužinoti, ar bus kada nors pažymėta perėja ties restoranu „Seklytėlė“? Eismas intensyvus, tad būtų labai gerai, kad būtų pažymėta perėja, nes tenka iš Birštono pėsčiomis eiti į „Seklytėlę“, važiuoti dviračiu ar stumti vežimėlį su vaiku. Suaugęs žmogus pro tuos atitvarus dar išlaviruoja, bet per pačią važiuojamąją kelio dalį eiti nesaugu. Jeigu jau nebus pažymėtas „zebras“ ant kelio, tai gal nors kokį kelio ženklą ten galima pastatyti? Šiaip ar taip, bet tai kurorto zona, žmonės vaikšto, važinėja dviračiais, o kaip pereiti saugiai kelią, negi reikia eiti iki Paprienės, kur gali apsisukti automobiliai?

 

Į šį klausimą informaciją pateikė administracijos direktorius Valentinas Vincas Revuckas:„Dėl perėjos ties „Seklytėle“ galiu informuoti, kad mes nesame šio kelio šeimininkai, todėl šį pageidavimą tik galėtume adresuoti Automobilių kelių direkcijai, jeigu turėtume konkrečių Birštono gyventojų ar turistų prašymą su parašais. (Taip mane informavo saugaus eismo komisija)“.

Taigi, mieli poilsiautojai ir miesto svečiai, kurie norite pėstute nueiti iki „Seklytėlės“, susivienykite ir rašykite raštą Automobilių kelių direkcijai. Savo saugumu rūpinkitės patys, nes „skęstančiųjų gelbėjimas yra jų pačių reikalas“…

 

Kiti 3 atsakymai gauti iš Birštono miesto tvarkymo tarnybos.

2. Kas turėtų išpjauti išvirtusius ar pavirtusius senus medžius prie Birštono vienkiemio autobusų stotelės?

Pavirtusius senus medžius prie Birštono vienkiemio autobusų stotelės išpjausim, kai bus gautas leidimas, dėl kurio esame numatę kreiptis į savivaldybę balandžio 11 dieną.

(Kada tai bus, datos nenurodė).

 

3. Senosiose Birštono kapinėse praeitų metų vasarą buvo išvartyti medžiai, iškilnoti antkapiai. Medžiai pašalinti, bet šaknys ir išversti antkapiai likę. Kas ir kada žada juos sutvarkyti?

Senosiose Birštono kapinėse medžiai pjaunami, išrautos šaknys tvarkomos, o antkapius tvarkys mirusiųjų artimieji.

 

4. Gerai, kad turgavietė bus nemokama kaimo žmonėms prekiauti savo pagamintais produktais, bet ar nežadama kaip nors prekystalius uždengti nuo vėjo ir lietaus?

Nuo lietaus prekystalius planuojame uždengti.

(Kada – irgi neaišku, atsakyme nenurodyta).

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close