Tarptautinio konkurso „Muzikos talentų lyga“ laureatų gretose – prienietė

Balandžio 4–7 dienomis gausus būrys žvaigždžių ir jaunųjų atlikėjų dalyvavo III tarptautiniame vaikų, jaunimo ir suaugusiųjų dainų ir šokių konkurse „Muzikos talentų lyga“. Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijos didžioji salė virto tikra žvaigždžių scena.

Per 3 konkurso dienas įvyko per 400 pasirodymų, savo talentą demonstravo 1500 jaunųjų atlikėjų – dainininkų ir šokėjų iš 13 pasaulio šalių. Jie dalyvavo ir meistriškumo pamokose.

Tarp gabių vaikų, kurie pateko čia po atrankinio turo, Prienams ir Birštonui atstovavo trys mokiniai: Ugnė Naudžiūnaitė (5 m., Birštono meno mokykla), Kristupas Juodsnukis (7 m., Prienų meninio lavinimo studija) ir Austėja Belenavičiūtė (7 m., Prienų „Revuonos“ pagrindinė mokykla). Vaikai varžėsi su dainininkais iš Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos, Maltos, Švedijos, Rusijos, Ukrainos ir Armėnijos. Kiekviena žinutė, kurią norėjo pasakyti jaunieji mūsų krašto dainininkai, buvo išgirsta, todėl visi trys atlikėjai grįžo su apdovanojimais. Autorinės dainos, 5–7 metų amžiaus kategorijoje Austėja Belenavičiūtė pelnė II vietos laureato vardą, o Ugnė Naudžiūtė ir Kristupas Juodsnukis tapo diplomantais.

Sveikiname laureatę ir diplomantus ir linkime sėkmės kituose konkursuose!

Ramunė Liutvynskienė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close