Likus savaitei iki Velykų Nemajūnų dienos centro teritorijoje atsirado 256 cm aukščio, 183 cm pločio velykinis margutis, jo vidus užpildytas 352 mažais margučiais. Jie pagaminti iš plastikinių butelių, vienkartinių lėkščių, apklijuoti lipdukais, nudažyti spalvotais nagų lakais, guašu. Mažus margučius gamino Nemajūnų bibliotekos klubo „Mama ir knyga mane augina“ aktyviosios mamytės su mažyliais, dienos centrą lankantys vaikai, dienos centro darbuotojos. Visi labai noriai, su dideliu užsidegimu tuos margučius margino.

Noriu labai padėkoti Tadui Grybauskui, Jurgitai Stikliuvienei, Aidai Galinytei, Nemajūnų bibliotekos klubo mamoms, dienos centrą lankantiems vaikams, kurie prisidėjo prie butaforinio margučio kūrimo.

Margučio idėjos autorė bibliotekininkė Eitmyra Grybauskienė

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close