Atvykstančius į Prienų turgų pasitinka rūbų parduotuvė

Jau ne vienas Prienų krašto gyventojas bei svečias savaitgaliais apsilankydamas Prienų turguje pastebėjo ir bent jau akies krašteliu žvilgtelėjo į įvairių spalvų gama pasipuošusią parduotuvę prie pat autobusų stotelės.

 

Čia atsinaujinusiame „dujų kontora“ vadinamame pastate įsikūrė aprangos visai šeimai parduotuvė.

 

Parduotuvę atvėrusi jauna šeima džiaugiasi galėdama savo klientams ne tik pasiūlyti būtent tas prekes, kurių jie ieško, bet ir tas, kurių jie pageidauja, nors nerado. Savaitgalį turguje apsilankę bei jų pageidaujamą rūbą užsisakę svečiai iš tolimesnių Nemuno kilpų krašto kampelių neretai jau kitą savaitgalį, vėl atvykę į turgų, rūbų parduotuvėje randa jiems paliktus jų pageidaujamus rūbus.

 

Parduotuvės savininkai džiaugiasi galėdami pasiūlyti rūbus ne tik įvairaus amžiaus, bet ir reiklesniems klientams.

 

Jauni šeimininkai taip pat puikiai žino, ko trūksta jaunimui bei tokioms pačioms jaunoms šeimoms kaip jie. Parduotuvėje savo naujų šeimininkų laukia ne tik rūbai, bet ir mokyklinės prekės.

 

Jaunoms mamytėms šioje parduotuvėje nereikia sukti galvos, kur palikti vaikišką vežimėlį. Prekės nesugrūstos, todėl su vežimėliais čia galima laisvai judėti. Pasivaikščioti su mažyliais išsiruošusios mamos galės čia užsukusios ir savo mažylius nudžiuginti mielomis smulkmenomis bei žaislais.

 

Pasak savininkų, parduotuvėje nuolat organizuojamos akcijos. Kiekvieną savaitę – vis kitokios. Rengiami ir išpardavimai. Pro šalį keliaujantys prieniškiai turėtų dažniau pažvelgti į parduotuvės vitriną – joje visada informuojama apie naujausią akciją. Sutemus informacija apie akcijas puikiai matosi ir ryškiai šviečiančioje judančioje švieslentėje.

 

Parduotuvės durys atvertos ne tik savaitgaliais, bet ir vakarais. Kai daugelis parduotuvių užsidaro, „dujų kontoroje“ įsikūrusi parduotuvė vis dar laukia pirkėjų, kurie anksčiau kaip 17 val. negali išeiti iš darbo.

 

Parduotuvė vyraujanti tvarka, švara ir prekių kokybė čia vilios kiekvieną.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close