Danutei Mozūrienei patikėta vadovauti LSDMS Prienų moterų klubui trečią kadenciją

Kovo 24 dieną vyko Lietuvos socialdemokračių moterų sąjungos (LSDMS) Prienų moterų klubo ataskaitinis-rinkiminis susirinkimas. LSDMS Prienų moterų klubo pirmininkė Danutė Mozūrienė pateikė klubo 2015–2016 metų veiklos ataskaitą, kurioje atsispindėjo įvairiapusė moterims bei visuomenei naudinga veikla: dalyvavimas kultūriniuose, edukaciniuose, sveikuoliškuose renginiuose, akcijose, sąskrydžiuose, konferencijose. Moterys vyko į ekskursijas, pažintines keliones, lankėsi Seime.

Daug dėmesio buvo skirtas labdaringai veiklai – Klubas organizavo akcijas „Padovanok šilumą“, „Padovanok margutį“. Moterys prisijungė prie LSDP skyriaus organizuojamos akcijos „Knygų Kalėdos“. Jų dovanotos kojinės sušildė vienišus senelius ir vaikučius Prienų, Jiezno, Stakliškių, Strielčių seniūnijose, o prieš šv. Velykas buvo aplankyti Prienų ligoninės skyrių ligoniai, Jiezno PSPC ir Balbieriškio PSPC slaugos skyrių gyventojai, jiems įteikti LSDMS Prienų moterų klubo rankų darbo atvirukai ir velykiniai margučiai.

Ataskaitiniu laikotarpiu Klubas pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Prienų Justino Marcinkevičiaus viešąja biblioteka, gerąja patirtimi dalinosi su kolegėmis iš Ukmergės LSDMS skyriaus.

Baigdama savo ataskaitą pirmininkė D. Mozūrienė pasidžiaugė puikia komanda, moterimis, kurios ne tik dirba tiesioginiuose darbuose, geba būti geromis žmonomis ir mamomis, bet ir skirti dalelę savęs nuoširdžiai visuomeninei veiklai. Aktyviausioms savo pagalbininkėms pirmininkė įteikė padėkas.

Ataskaitiniame-rinkiminiame susirinkime svečio teisėmis dalyvavęs LR Seimo narys Andrius Palionis Klubo veiklą įvertino puikiai, pabrėždamas, kad moterys – pavyzdys vyrams ir skatinimas pasitempti. Seimo narys palinkėjo joms ir toliau aktyviai veikti, daugiau šypsotis ir džiaugtis gyvenimu, o aktyviausioms – D. Mozūrienei, Editai Jucienei, Zitai Rasimienei, Stefanijai Bunevičienei, Laimai Mikušauskienei, Danutei Valuckienei, Jūratei Milaknienei – skyrė padėkos raštus ir gėles.

Klubo narės labai patenkintos pastarųjų dvejų metų veikla ir pirmininkės vadovavimu. „Su tokia intensyvia veikla per visus klubo veiklos metus teko susidurti tik pirmininkaujant Danutei Mozūrienei“, – pasidžiaugė viena iš Klubo narių, dėkodama pirmininkei už didelį darbą, atsakomybės jausmą, pozityvų požiūrį į gyvenimą ir pasiūlydama likti vadovauti toliau. Pasiūlymas buvo sutiktas plojimais, o D. Mozūrienė vienbalsiai išrinkta vadovauti LSDMS Prienų moterų klubui ir trečią kadenciją. Pirmininkės pavaduotojomis paskirtos Larisa Šaltienė, Edita Jucienė, Zita Rasimienė, Angelė Mickienė, Neringa Pikčilingienė, Sigutė Katkauskienė, Daiva Kuzmickienė, Regina Juočiūnienė, Aurelija Mozūraitė.

„Tik visos kartu mes galime nuveikti daug gerų, prasmingų darbų“, – dėkodama Seimo nariui Andriui Palioniui, visoms Klubo narėms už pagalbą, paramą, nuoširdų bendravimą ir bendradarbiavimą pabrėžė Danutė Mozūrienė.

LSDMS Prienų moterų klubas, įkurtas ir puoselėtas Editos Jucienės, gyvuoja jau 14 metų ir yra atviras visoms veiklioms moterims, ne tik partijos narėms. Pastarosiomis dienomis Klubas pasirašė dar vieną bendradarbiavimo sutartį – su Nemuno kilpų regioniniu parku.

 

Parengta bendradarbiaujant su LSDMS Prienų moterų klubu

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close