Euribija – duoklė žmogui ir kokybei

Kasdien įvairiais medijos kanalais gydytojai, mokslininkai, dietologai, sveikos gyvensenos entuziastai ar net politikai kreipiasi į žmones su žinia, kaip svarbu sportuoti ir tinkamai maitintis. Radijo ar televizijos laidose nuolat išgirstame priekaištų dėl per mažo fizinio aktyvumo, besaikio alkoholio vartojimo, maisto prekių sudėties neskaitymo ir valgymo ne namuose: „greitasis maistas yra blogis, valgyk sveikai- gamink namuose”. Kaune duris atvėrusi ir jau penktus veiklos metus skaičiuojanti specializuota žuvų parduotuvė „Euribija“ kviečia susipažinti ir pateikia 5 siūlymus/ receptus, kaip sutaupyti laiko neatsisakant kokybės, jaustis sočiai, žvaliai ir sveikai.

Islandiška produkcija Lietuvos rinkoje prekiaujanti įmonė siūlo aukščiausios kokybės žuvį, jūros gėrybes, 5 mėnesių ėriukus, aukščiausios kokybės konservus. Moderni aukštos technologijos islandiškos žuvies apdorojimo įmonė buvo įkurta 1980 metais, nuo to laiko be odos ir kaulų greitai užšaldoma menkės file tapo įmonės veiklos pagrindu ir vizitine kortele ne tik Lietuvoje, bet ir Jungtinėse Amerikos Valstijose ar Didžiojoje Britanijoje, kur ne kartą pelnė apdovanojimus už žuvies produktų kokybę. Kaip teigia „Euribijos“ Komercijos direktorius Saulius Gabertas:

Pagrindinos kompanijos tikslas per veiklos metus nepasikeitė tai- aukščiausios kokybės produkcija, kuria norime patenkinti klientų lūkesčius, rūpinantis jų sveikata ir gamtos gerove. Gerai ištreniruotas kompanijos personalas Islandijoje, laikosi griežtų kokybės reikalavimų ir užtikrina jog apdorojant produktus, būtų išpildomi visi higienos reikalavimai. Taigi produktų kokybė yra garantuojama dėl pastovios, efektyvios kontrolės ir testų, vykstančių visų perdirbimo etapų metu. Taip pat noriu pabrėžti, kad visa mūsų produkcija yra iš Islandijos. Gerbiame save ir rūpinamės klientais, todėl dėl Baltijos jūros užterštumo siūlome žuvis, gaudomas šaltose, švariose, neužterštose vandenyno gelmėse prie Islandijos krantų. Perdirbimo procese naudojamas kristalino skaidrumo Islandijos vanduo, nenaudojami jokie papildai, todėl pati žuvis yra 100% natūralus produktas. Islandiška žuvis yra puikus natūralios ekologijos pavyzdys tai- natūralus rezultatas, nes sunkieji metalai ir dioksinai turi labai mažą poveikį šiai aplinkai. Trumpas pavyzdys: Remiantis ES standartais, leistinas dioksinų kiekis žuvyje turėtų neviršyti 4 pikogramų, viename grame žuvies. Tačiau Islandijoje, ši norma dar ilgai nebus pasiekta, nes šiai dienai dioksinų skaičius siekia tik 0.0001 leistino kiekio, tiek žuvyje tiek jūros gėrybėse.

 

Kilogramas pigiausios žuvies internetinėje parduotuvėje – 7 eurai, brangiausia – 27,50 eurų. Kaunietis verslininkas sako konkurentų neturįs, nes Baltijos jūros žuvimi neprekiauja, o kainas diktuoja rinka. Parduotuvėje kviečiami apsilankyti ne tik namų kulinarai, bet ir virtuvės šefai. Taip pat – tie, kurie nori daugiau sužinoti apie žuvį ar planuoja šventę, kuriai reikės žuvies, priimami individualūs užsakymai. Įmonė iš kitų išsiskiria ne tik Islandijos krantų produkcijos pasiūla, bet ir iki šiol vieninteliu Lietuvoje žuvies pristatymu į namus. „ Produktus galima užsisakyti internetu, juos pristatome klientams visoje Lietuvoje nemokamai tiesiai į namus. Vežame su specialiu šaldikliu, todėl nepakinta žuvies temperatūra. Atvežus žuvį galima dėti tiesiai į šaldiklį arba tinkamai atšaldyti ir kepti. Tai yra pravilumas, nes nereikia iš prekybos centro skubėti tiesiai į namus” – Saulius Gabertas.

  

5 įmonės „Euribija“ vadovo patarimai besirūpinantiems savo sveikata:

1) Judėkite. Atšilus orams padidinkite fizinį aktyvumą: artimas keliones automobiliu iškeiskite į pasivaikščiojimus, darykite mankštą ryte.

2) Gerkite vandenį. Kai norisi ko nors užkąsti, išgerkite pusę stiklinės vandens.

3) Venkite nesveiko maisto. Stenkitės valgyti namuose ar namų gamybos maistą. Gaminkite patys, taip žinosite, kokius priedus dedate, išvengsite cukraus pertekliaus

4) Skaitykite produktų sudėtis. Tai padės reguliuoti mitybą ir rasti tinkamus, kokybiškus produktus.

5) Išmėginkite. Receptas:

Arkties polių filė su vyšniniais pomidorais česnakiniame alyvuogių aliejaus padaže

Jums reikės :

šlakelio alyvuogių aliejaus

2-3 česnako skiltelių

saujelės vyšninių pomidorų

1 arbatinio š. druskos

arkties polių filė

Į gerai įkaitintą keptuvę įpilkite alyvuogių aliejų ir suberkite smulkintas česnakų skilteles. Česnakui įgavus auksinį atspalvį atsargiai sudėkite vyšninius pomidorus ir ant nedidelės ugnies kaitinkite iki pomidorų odelei įtrūkstant, parstykite druska. Į keptuvę su česnakais ir pomidorais sudėkite arkties polių filė oda į viršų. Polių filė turėtų būti uždėta ant pomidorų. Kepkite 6 minutes.

 

 

UAB „Euribija”, Taikos pr. 96, LT- 51178, Kaunas

Tel. nr.: +370 609 05244

El. paštas: info@euribija.lt

FB: https://www.facebook.com/Euribija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close