Kuo rizikuoti išdrįstumėte vardan geresnio gyvenimo?

Visi norėtume gyventi truputį gražiau, geriau ir patogiau, negu gyvename dabar. Tačiau ar vardan geresnio gyvenimo būtumėte pasiryžę rizikuoti tuo, ką turite šiandien – namais, šeima, draugais? Būtent tokią drąsią temą aštraus humoro forma nagrinėja profesionalaus komedijos teatro „Domino“ komedija „Loto“, pažymėta N-18 ženklu. Ši komedija Prienų kultūros centre bus rodoma kovo 15 dieną.

Vieno garsiausių šiandieninių Latvijos režisierių Olego Šapošnikovo pastatyta komedija „Loto“ pasakoja istoriją apie Ireną – garbingą vidutinio amžiaus moterį, kuri visada buvo pareiginga darbuose, pamaldi bažnyčioje, mandagi su kaimynais, vaišinga draugams ir… uoli loterijos bilietų pirkėja.

Vieną dieną Irenos svajonė išsipildė su kaupu – ji ne tik įsigijo laimingą loterijos bilietą, bet ir laimėjo tiek pinigų, kad jos gyvenimas galėtų pasikeisti iš esmės. Šios sėkmės Irena su vyru atšvęsti pasikvietė artimiausius draugus.

Tačiau po nuoširdaus vakarėlio, koks būna tik su senais gerais draugais, laimingasis Irenos bilietas pradingo kaip į vandenį! Ar gali būti, kad laimingąjį loterijos bilietą – TĄ vienintelį bilietą į tikrą laimę – paėmė kažkuris iš svečių?.. Šis įtarimas su baisiu kartėliu apsėdo Irenos protą ir ji nieko nelaukdama imasi veiksmų išsiaiškinti, kas pasikėsino į jos laimę.

Tik suaugusiesiems skirta komedija „Loto“ vaizdingai ir skoningai šaržuojant atskleidžia, kaip Irena perkainoja savo tikrąsias vertybes, suvokdama, kad tikroji laimė – tai ne materialiniai turtai, o rami sąžinė, draugystė ir tarpusavio pagarba.

Komedijoje vaidina profesionalūs teatro aktoriai: Valda Bičkutė, Jokūbas Bareikis, Ineta Stasiulytė, Sakalas Uždavinys, Lina Rastokaitė, Andrius Žiurauskas, Brigita Arsobaitė, Mindaugas Capas, Gabrielė Malinauskaitė, Jonas Braškys, Algis Ramanauskas.

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close