Avarijoje prie Išlaužo žuvo 2 žmonės, trys sužeisti

Susidūrus dviems automobiliams prie Išlaužo miestelio, buvo prispausti trys žmonės, o atvykus medikams ir gelbėtojams, paaiškėjo, kad vienas žmogus žuvęs, keturi sužeisti.

Kaip pranešė Bendrajame pagalbos centro Alytaus skyrius, 9 val. 27 min. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie avariją.

Pranešta, kad Prienų rajono Išlaužo seniūnijos kelyje Prienai – Garliava ties Išlaužo miesteliu susidūrus dviems transporto priemonėms trys žmonės prispausti automobiliuose.

Vėliau paaiškėjo, kad žuvo „Opel“ vairavęs apie 60 metų vyras, dvi automobiliu važiavusios keleivės išvežtos į ligoninę. „Land Rover“ vairuotojas įtariama neblaivus. Jis sulaikytas.

Pasak portalo l.rytas.lt, neblaivus buvo ne tik jis, bet ir šio automobilio keleivis. Jiems abiems – apie 30 metų. Pirminiais duomenimis, mirtį sukėlęs kelių chuliganas pats per avariją nenukentėjo.

„Opel“ automobiliu važiavo šeima – vairuotojas, jo žmona, kūdikio besilaukianti maždaug 30 metų judviejų dukra ir greičiausiai jos vyras.
Kauno greitosios pagalbos medikai į šio miesto klinikas išvežė nėščiąją ir „Opel“ keleivį. Jie buvo be sąmonės. Trečią sužeistą vyrą į Kauno klinikas išvežė Prienų greitoji pagalba.

Deja, žuvusio vyro žmona, taip pat neišgyveni. Ji mirė ligoninėje.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close