Dėl slidaus kelio Prienų rajone įvyko skaudi avarija

Trečiadienio vakarą Prienų rajone dėl slidžios kelio dangos įvyko avarija, žuvo vairuotojas.

Nelaimė įvyko apie 20.40 val. kelyje Vilnius-Prienai-Marijampolė, Asiūklės kaime, Naujosios Ūtos seniūnijoje pranešė policija.  kelyje Vilnius-Prienai-Marijampolė, 112-ame kilometre, automobilis „Mitsubishi Montero“, vairuojamas Rusijos Federacijos piliečio (g. 1962 m.), dėl slidžios kelio dangos nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Eismo įvykio metu žuvo vairuotojas, o kartu važiavusi keleivė Rusijos Federacijos pilietė (g. 1976 m.) dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į Kauno klinikas

Pasak Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos, 20:36 val. gautas pranešimas, kad kelyje Prienai – Marijampolė, 17 km nuvažiavo nuo kelio automobilis ir apvirto, prispausti 2 žmonės. Automobilis „Mitsubishi Montero“ (2008 m.) buvo apvirtęs, viduje buvo prispaustas vyras be gyvybės ženklų ir sąmoninga moteris. 21:05 val. išlaisvintas vyras S. M. (1962 m.) perduotas GMP jam konstatuota mirtis. 21:20 val. išlaisvinta sąmoninga A. S. (1976 m.) jai nustatytas kojos lūžis, kūno sumušimai.

Dienos metu iškritusi šlapdriba, artėjant nakčiai pradėjus vėsti, susiformavo į plikledį.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close