NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai kilo keturis kartus

Sausio 23-29 d. NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai keturis kartus kilo atpažinti ir lydėti tarptautinėje oro erdvėje virš Baltijos jūros skridusių Rusijos Federacijos karinių orlaivių.
Sausio 25 d. NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai tris kartus buvo pakelti atpažinti ir palydėti tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros skridusius Rusijos Federacijos karinius orlaivius An-26 ir Su-24. Orlaiviai An-26 ir Su-24 skrido iš Kaliningrado srities į Rusijos Federacijos žemyninę dalį. An-24 skrido pagal planą, ryšį su skydžių valdymo centrais palaikė, skrido su įjungtu atsakikliu. Su-24 skrido pagal planą, tačiau ryšio su skrydžių valdymo centrais nepalaikė ir skrido su išjungtu atsakikliu. Kitas An-24 skrido iš Rusijos Federacijos žemyninės dalies į Kaliningrado sritį pagal planą ir palaikė ryšį su skrydžių valdymo centrais, bet skrido su išjungtu atsakikliu.
Sausio 29 d. NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai buvo kartą pakelti atpažinti ir palydėti tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros iš Rusijos Federacijos žemyninės dalies į Kaliningrado sritį skridusį Rusijos Federacijos karinį orlaivį An-12. Orlaivis skrido pagal planą, ryšį su skrydžių valdymo centrais palaikė, skrido su įjungtu autoatsakikliu.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close