Prienų rajone paskelbta gripo epidemijos pradžia

Remdamasis Kauno visuomenės sveikatos centro Prienų skyriaus 2017 m. sausio 23 d. raštu Nr. 2.2.24-13(17.15.12.24) „Dėl gripo epidemijos“ (šiuo metu sergamumo rodiklis 10 tūkst. gyventojų – 204,05 atv.) sausio 23 d. Prienų rajono savivaldybės administracijos direktorius Egidijus Visockas paskelbė gripo epidemijos pradžią rajone nuo 2017 m. sausio 23 d.

Taip pat nurodė įmonių, įstaigų, organizacijų vadovams vykdyti profilaktikos priemones, patvirtintas Prienų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2016 m. vasario 1 d. įsakymu Nr. (7.7)-A3-2016/051 ,,Dėl Prienų rajono gripo ir kitų ūminių viršutinių kvėpavimo takų infekcijų profilaktikos ir epidemijos kompleksinių priemonių plano 2016-2020 m. patvirtinimo“.

Pasiūlė atšaukti Prienų rajono savivaldybės teritorijoje visus masinius renginius.

Bei pavedė Nacionalinei visuomenės sveikatos centro prie sveikatos apsaugos ministerijos Kauno departamento Prienų skyriui informuoti minėto plano vykdytojus apie gripo epidemijos pabaigą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close