Komedijos „Bus sunku…“ aktorius Saulius Siparis: „Aš sugrįžtu!“

Stulbinamo populiarumo sulaukusi „Domino“ teatro komedija „Bus sunku…“ sausio 31 dieną atvyksta į Prienus. Iki ašarų juokingas spektaklis nepaliks abejingų, tuo įsitikinęs ir vieną pagrindinių vaidmenų kuriantis aktorius Saulius Siparis.

„Prienų publika išskirtinė. Labai malonūs, puikūs žmonės. Manau, kad spektaklis jiems tikrai patiks. Juk jis apie gyvenimą, apie žmogiškus santykius“, – sako aktorius.

Neseniai žiniasklaidą apskriejo žinutė, kad S. Siparis atsidūrė medikų rankose ir dėl sveikatos problemų kurį laiką nepasirodys scenoje.

„Aš sugrįžtu! – šypsosi aktorius. – Jaučiuosi neblogai, mane globojo draugai, vėliau gydžiausi Druskininkų sanatorijoje, kur buvo labai švaru, tvarkinga, skaniai maitino. Lyg rojaus kampelyje. Plaukiojau baseine, vaikščiojau į mankštą, masažus. Pailsėjau, dabar su dviguba energijos doze grįžtu į darbus“.

Žiūrovai scenoje pamatys persipinančius penkių suaugusių žmonių gyvenimus. Į šeštą dešimtį įkopęs vyras, jauna meilužė, buvusi jo žmona, jųdviejų dukra ir dukros sužadėtinis. Komedijos personažus įkūnija Inga Valinskienė, Saulius Siparis, Sakalas Uždavinys, Justė Zinkevičiūtė ir kiti. Spektaklio režisierius Adolfas Večerskis.

Komedija „Bus sunku…“ Prienų kultūros centre jau sausio 31 d., 18 val.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close