Padėkos koncerte – puiki nuotaika ir kvapą gniaužiantys pasirodymai (GALERIJA)

Gruodžio 29 d. Veiverių kultūros ir laisvalaikio centras (KLC) pakvietė visus į šventinį padėkos koncertą, skirtą visus metus kultūrą Veiverių krašte puoselėjusiems bei ja besidžiaugusiems žmonėms.

 

Koncerte visus džiugino Prienų „Žiburio“ gimnazijos choras, kuris su savo vadove Roma Ruočkiene padovanojo ne vieną, jau ne tik Prienų krašto gyventojams, bet ir Lietuvos televizijos žiūrovams žinomą kūrinį. „Žiburio“ choras padovanojo ne tik viliojančiais sąskambiais turtingas bei linksmas kompozicijas, bet ir skaudžią lietuvių tautos istoriją menančius kūrinius.

 

Šįkart Veiverių šaulių namų salėje sėdėjo ir nemažai prieniečių, jie į Veiverius atlydėjo savo mažąsias atžalas – pramoginių šokių klubo „Vilnis“ šokėjus, vadovaujamus Sandros Valiūnienės. Visus žiūrovus nudžiugino ir jos auklėtinių Mato Kantauto ir Alantos Kurjanovaitės šokiai. Respublikinių bei tarptautinių konkursų nugalėtojai Matas ir Alanta, likus vos porai savaičių iki pasirodymo Veiveriuose, medalius parsivežė ir iš konkurso Daugpilyje, Latvijoje.

 

Visą renginį vedė ir klausytojus savo dainomis bei akordeono muzika žavėjo grupės „Genuja“ atstovai Aurelijus bei Lina Stunžėnai.

 

Koncertas „Gaukime duodami vieni kitiems“ baigėsi siautulingais dalyvių bei vakaro svečių liaudiškais šokiais, į kuriuos su azartu įsisuko ir „Žiburio“ choristai.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close