Gražiausiai pasipuošusius džiugino dovanos ir šventinis koncertas (GALERIJA)

Gruodžio 30 d. Prienų krašto gyventojai skubėjo į šventinį koncertą „Žiemos mozaika“ Prienų kultūros ir laisvalaikio centre (KLC).

 

Šis koncertas – jau tradicija, kaip ir gražiausiai savo būstus, įstaigas ir aplinką pasipuošusiųjų konkursas „Lai ateina šventės žiburiuotos“.

 

Tradiciškai atkeliavus pirmajam kalendorinės žiemos mėnesiui, Prienų rajono savivaldybė bei seniūnijos savo krašto gyventojus kvietė kurti šventišką nuotaiką, puoštis bei iškiliai laukti artėjančių, ko gero, svarbiausių švenčių metuose. Na, o nuskambėjus šv. Kalėdų varpams, skaičiuojant paskutines metų akimirkas, visose seniūnijose sudarytos vertinimo komisijos išrinko įspūdingiausiai savo aplinką papuošusius gyventojus ir įmones.

 

Koncerto „Žiemos mozaika“ metu juos ir pasveikino Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas, administracijos direktorius Egidijus Visockas bei seniūnai, jų atstovai.

 

Šių metų konkurso „Lai ateina šventės žiburiuotos“ laureatais tapo: Romualda ir Antanas Brūzgai (Strielčių k., Ašmintos sen.), Asta ir Rimantas Kabašinskai (Bagrėno k., Ašmintos sen.), Birutė ir Antanas Migoniai (Putrišių k., Balbieriškio sen.), Daiva ir Romualdas Žvirbliai (Mackių k., Balbieriškio sen.), Išlaužo Švenčiausios Mergelės Marijos Krikščionių Pagalbos parapija (klebonas kun. Slawomiras Krzysztofas Brewczynskis), Jūratė ir Gintaras Ratkeliai (Išlaužas), Rimantas ir Jūratė Stelmokai (Kašonių k., Jiezno sen.), Indra ir Vytas Grušelioniai (Jieznas), Rasa ir Gediminas Venciai (Naujoji Ūta), Gita ir Vydmantas Mažeikai (Žemaitkiemio k.), Diana ir Gintautas Kapočiai (Pakuonis), Rūta ir Povilas Jančiauskai (Purvininkų k., Pakuonio sen.), Laimutė ir Albertas Jurgelaičiai (Prienai), Gražina ir Antanas Bendinskai (Prienai), Loreta ir Arūnas Mickevičiai (Prienai), VšĮ Prienų ligoninė (vadovė Jūratė Milaknienė), Marijona Griškuvienė (Pieštuvėnų k., Stakliškių sen.), Aurelija ir Darius Butkevičiai (Vyšniūnų k., Stakliškių sen.), Romutis ir Virginija Ramanauskai (Klebiškio k., Šilavoto sen.), Kristina ir Antanas Radzevičiai (Juodaraisčio k., Šilavoto sen.), Raja Kamarauskienė (Skriaudžių k., Veiverių sen.) bei Skriaudžių pagrindinė mokykla (direktorė Renata Liagienė).

 

Visus nugalėtojus sveikino ne tik valdžios atstovai, kaimynai, draugai bei sausakimša Prienų KLC didžioji salė, bet ir įspūdingos muzikinės programos atlikėjai. Alytaus šokių studijos „Alemana“ šokėjai visus puošniausiai ir iškilmingiausiai pasitinkančius Naujuosius metus žavėjo grakštumu, elegancija bei nuostabą keliančiais šokio judesiais, tuo tarpu Alytaus choras „De Žavu“ visus užbūrė savo jaunatviška energija bei judėti verčiančiomis dainomis. Na, o įsisiūbavusį koncertą vainikavo Irenos Starošaitės ir Žilvino Žvagulio duetas.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close