Gegužės 18 d. Vazgaikiemio  visuomenės harmonizavimo parke vyko aktyvaus turizmo pažintinis turas ir verslo misija, kurios metu susitiko daugelio Lietuvos turizmo agentūrų atstovai ir turizmo paslaugų teikėjai,  buvo atnaujinti seni ir užmegzti nauji naudingi ryšiai, pasikeista informacija.

Misijos dalyvius pasveikino Valstybinio turizmo departamento prie Ūkio ministerijos atstovė Ieva Druktenė, kuri palinkėjo sėkmingo bendradarbiavimo.

Renginio dalyvius taip pat sveikino Prienų savivaldybės mero pavaduotoja Loreta Jakinevičienė, o  Birštono kurortą pristatė Savivaldybės administracijos direktorius Valentinas Vincas Revuckas. TIC vyr. specialistė l. e. direktorės pareigas Rūta Kapačinskaitė plačiau papasakojo apie Birštone esančias aktyvaus ir pasyvaus poilsio zonas, kurios prasiplėtė įrengus ir sutvarkius kurorto centrinį parką. Taip pat buvo paminėtos ir vandens pramogos: plaukimas laivais, vikingų ir drakonų valtimis, baidarėmis bei vandens motociklais.

– Esame Lietuvos viduryje, lengvai pasiekiami. Pramogų Birštone galima rasti visur – vandenyje, ant žemės ir ore. Aišku, pats gražiausias vaizdas iš paukščio skrydžio. Visas aktyvaus laisvalaikio  galimybes bus galima išbandyti per kurorto šventę, – sakė R. Kapačinskaitė, vėliau pristačiusi Birštono, kaip kurorto, perspektyvas ir naujoves, numatomas įgyvendinti artimiausiu metu.

Kontaktų mugėje su agentūrų atstovais ir renginių organizatoriais bendravo sanatorijos „Tulpė“ direktorė Liucija Patinskienė, „Versmės“ sanatorijos direktoriaus pavaduotojas Dalius Skindaras, oreivių klubo „Audenis“ prezidentas Žydrūnas Kazlauskas, VĮ „Birštono Nemunas“ vadovas Arvydas Stašaitis  ir nemažas būrys vietos verslininkų.  Pristatymuose bei pokalbiuose vykstant Valstybinio turizmo departamento organizuojamai verslo misijai dalyvavo apie 30-ies turizmo įmonių bei renginių organizatorių atstovai, ketinantys betarpiškai susipažinti su siūlomomis aktyvaus turizmo paslaugomis ir jų paketais turistams. Dalyviai turėjo galimybę susipažinti su gerai paruoša reklamine medžiaga ir lankstinukais, gyvai pabendrauti su paslaugų teikėjais ir pasirašyti abiem pusėms naudingus sandorius.

Kontaktų mugėje kelionių organizatoriai bei paslaugų teikėjai galėjo užmegzti ir atnaujinti abipusiai naudingus ryšius.

Inga Juronytė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close