Danutės Urbanavičiūtės laimėjimai garsina Birštoną

Birštonietė Danutė Urbonavičiūtė žaidžia šachmatais jau seniai, tad jos laimėjimai šioje sporto šakoje yra žinomi ne tik Birštone. Lapkričio 26–28 dienomis Danutė dalyvavo Kaune vykusiose Pasaulio mėgėjų komandinėse pirmenybėse komandos „Margiris Ladies“ sudėtyje.

Varžybose dalyvavo 16 komandų – po vieną iš Afganistano ir Italijos, o kitos 14 – įvairiems Lietuvos miestams ir organizacijoms bei klubams atstovaujančios komandos.

Lietuvės nugalėjo Pasaulio mėgėjų komandinių pirmenybių kategorijoje U 2000 tarp moterų. Komandai „Margiris Ladies“ atstovavo: Roza Joffe (rtg. 1984), Daiva Radzvilavičienė (1574), birštonietė Danutė Urbanavičiūtė (1749), prienietė Irena Karsokaitė (1593), Eglė Marcinkevičienė (1581). Komandos kapitonas Šarūnas Šulskis.

Pasaulio mėgėjų komandinių šachmatų pirmenybių kategorijos U 2000  nugalėtojais tapo „Lithuania – AG“ komanda iš Vilniaus, surinkusi 14 mačų taškų. Sidabras atiteko Kauno „Lithuania-KTU“ komandai (13 mačų taškų), o bronza – svečiams iš Italijos (12 mačų taškų).

dscf7933

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close