„Knygų Kalėdos“ atkeliavo į Birštoną

Gražaus būrio svečių su dovanomis antradienį sulaukė Birštono viešoji biblioteka. Į renginį bibliotekoje atvyko grupė Birštono vienkiemio darželio-mokyklos mokytojų ir mokinių, Birštono lopšelio-darželio „Vyturėlis“ atstovai, taip pat būrelis svečių iš Jiezno vaikų globos namų.

 

Birštono viešosios bibliotekos direktorė Alina Jaskūnienė pristatydama svečius sakė, kad atsiliepdami į Prezidentės Dalios Grybauskaitės inicijuotą ,,Knygų Kalėdų“ akciją knygų Birštono viešajai bibliotekai, Birštono vienkiemio darželiui-mokyklai, Jiezno vaikų globos namams  bei Vilniaus regiono bibliotekoms dovanojo:

 UAB ,,Riekė“, žinomos kaip prekės ženklas ,,Skonio slėnis“, savininkai Jolanta ir Dalius  Šlapeliai, UAB ,,Legista“ direktorė Agnė Kavolinė ir leidybos namai ,,Tikra knyga“  (vadovas Jaunius Lingys).

Dovanų siuntą atlydėjo ,,Biplan“ grupės lyderis Maksas Melomanas ir gitaristas Olegas Aleksejevas.

Svečiai sveikino susirinkusius vaikučius, jų tėvelius, auklėtojas bei mokytojas su šventėmis, linkėjo visada skaityti knygas ir atrasti jose sukauptą išmintį ir pritaikyti savo gyvenime.

Leidybos namų ,,Tikra knyga“ kūrybos vadovė Daiva ir knygos ,,Laimė yra lapė“ dailininkė Aušra Kiudulaitė vedė kūrybines dirbtuvėles. Susėdę prie stalų, ant kurių buvo padėta reikalingiausių priemonių, vaikai mokėsi pasigaminti laimingą savo gyvenimo lapę. Tačiau pirmiausia vaikai stengėsi patys atsakyti į klausimą, kas gi yra ta laimė ir kada žmogus jaučiasi laimingas. Visiems tos lapės išėjo labai gražios, laimingos, su šypsenomis, mat jas kurti padėjo ne viena auklėtoja bei kūrybos vadovė.

Birštono vienkiemio darželis-mokykla, Jiezno globos namai, Birštono viešoji biblioteka džiaugėsi gavę visą glėbį gražių ir spalvingų vaikiškų knygelių, kurias bus malonu skaityti, o tiems, kurie dar nepažįsta raidelių, – pavartyti.

dscf7981

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close