Vasario 14 d. „Prienų“ krepšininkai išvykoje žaidė LKL rungtynes su Klaipėdos „Neptūno“ komanda. Nors komanda, trenerio nuomone, sužaidė gerai, bet įžaidėjo trūkumas jautėsi visų rungtynių metu. Atkakli kova tęsėsi visus kėlinius, tačiau sėkmė lydėjo „Neptūno“ komandą. Galutinis rungtynių rezultatas: 85:81 (22:19, 20:25, 16:19, 27:18) klaipėdiečių naudai.

„Prienų“ krepšininkų gretose rezultatyviausiai žaidė Artūras Milaknis (17 taškų),  Siim Sander Vene (16 taškų), Arminas Urbutis (15 taškų).

Aikštelės šeimininkų gretose pasižymėjo Marius Runkauskas, pelnęs 20 taškų, Deividas Gailius – 15 taškų, Valdas Vasylius – 14 taškų.

Kitas rungtynes (BBL) „Prienų“ krepšininkai žais vasario 19 d. su „Jelgavos“ (Latvija) krepšininkais.

„Naujojo Gėlupio“ informacija

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close