Akies taiklumą išbandė jaunieji šauliai

Vasario 14 d. Alytaus VPK Prienų policijos komisariato šaudykloje susirinko 43 jaunieji šauliai iš Prienų rajono mokyklų. Čia jie išbandė akies taiklumą šaudant iš mažojo kalibro šautuvų.

Iš viso varžybose dalyvavo 5 jaunųjų šaulių komandos: Jiezno gimnazijos, Šilavoto pagrindinės mokyklos Klebiškio pagrindinio ugdymo skyriaus (vadovas Sigitas Žalys), Išlaužo pagrindinės mokyklos (vadovas Rolandas Meškauskas), Balbieriškio pagrindinės mokyklos Kunigiškių pagrindinio ugdymo skyriaus (vadovas Gintaras Budrikas) ir Birštono gimnazijos (vadovė Nijolė Juozaitienė).

Taikliausiai šaudė ir I vietą iškovojo Justina Pyragaitė iš Jiezno gimnazijos komandos, surinkusi 26 taškus. Vienu tašku nuo jos atsiliko Dimitrij Bugaj iš Balbieriškio pagrindinės mokyklos Kunigiškių pagrindinio ugdymo skyriaus komandos. III vietą pasidalino Povilas Lazauskas iš Balbieriškio pagrindinės mokyklos Kunigiškių pagrindinio ugdymo skyriaus komandos, Laura Gajauskaitė iš Birštono gimnazijos komandos bei Aivaras Mučekas iš Birštono gimnazijos komandos, surinkę po 24 taškus.

Bendroje įskaitoje nugalėjo Birštono gimnazijos komanda, surinkusi 71 tašką. Jai nusileido ir II vietą užėmė Jiezno gimnazijos ir Balbieriškio pagrindinės mokyklos Kunigiškių pagrindinio ugdymo skyriaus komandos, surinkusios po 64 taškus. III vieta atiteko Išlaužo pagrindinės mokyklos komandai, surinkusiai 62 taškus.

Varžyboms vadovavęs Prienų šaulių 6 kuopos vadas S. Žalys džiaugėsi gerėjančiais šaulių rezultatais

Mantvydas Prekevičius

.

 

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close