Prieniečių startai tarptautiniame „Realių kovų“ turnyre Vilniuje

Vasario 9 d. Vilniuje vyko tarptautinis turnyras „Realios kovos 13“. Jame dalyvavo du Prienų jaunimo ir suaugusiųjų sporto ir sveikatingumo klubo „Vėjas“ sportininkai: Karolis Mazauskas ir Lukas Milašauskas.

 

Iš turnyro sugrįžęs „Vėjo“ treneris Karolis Stambrauskas patikino, jog jis ir auklėtiniai yra patenkinti pasiektais rezultatais.

Trečioje kovoje pagal mėgėjų MMA taisykles (iki70 kg) Karolis Mazauskas itin aktyvioje dvikovoje 3 raunde skausmingu veiksmu privertė pasiduoti tauragiškį Raimondą Juškį. Nors buvo numatyta, jog kova truks 2 raundus, teisėjų sprendimu įvyko trečiasis ekstra raundas, nes, pasak K. Stambrausko, po dviejų raundų nė vienas kovotojas neturėjo ryškesnės persvaros. Kova baigėsi lygiosiomis, ir teisėjai pridėjo papildomą raundą, kurio metu prieniškis iškovojo pergalę smaugimo veiksmu.

Lukas Milašauskas kovėsi priešpaskutinėje vakaro kovoje pagal muaythai taisykles (iki93 kg) su šiauliečiu Raimondu Dočkumi. Anot prieniečių trenerio, kova vyko labai permainingai ir aktyviai, sukėlė nemažai žiūrovų emocijų. Nors pirmajame raunde persvarą turėjo Lukas, vėliau iniciatyvą perėmė Šiaulių atstovas, kuris ir iškovojo pergalę.

Iš viso renginyje „Realios kovos 13“ vyko 15 dvikovų. Turnyre netrūko ir žinomų asmenybių. Jame dalyvavo „Realių kovų“ pussunkio svorio čempionas, pasaulio bei Europos kikbokso čempionas Sergejus Maslobojevas. Turnyrą taip pat aplankė pasaulio karatė kyokušin vicečempionas, daugkartinis Europos čempionas Donatas Imbras. Varžybų vyr. teisėjas buvo vienas žinomiausių pasaulyje Lietuvos MMA kovotojų, pergales garsiame „Bellator“ turnyre iškovojęs Giedrius Karavackas.

Treneris R. Stambrauskas su sportininkais ruošiasi būsimiems startams. 

Roma Sinkevičiūtė .

 

 

 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close