Kalėdinė eglutė įžiebta ir Veiveriuose

Vis daugiau miestų ir miestelių pasipuošia eglutėmis, spindinčiomis blizgučiais, rankų darbo žaisliukais, šviečiančiomis tūkstančiais lempučių. Puošnios žaliaskarės primena ateinančias šventes ir teikia vilties bei tikėjimo, kad net po sunkiausių išbandymų ateis gerumo, santarvės metas. Viena po kitos įžiebiamos eglutės ir Veiverių seniūnijoje – pirmiausia Skriaudžiuose, kiek vėliau Veiveriuose.

Kurti šventę kartu – smagus, linksmas ir lengvas darbas. Gražų vakarą susirinkę veiveriškiai pasidžiaugė gausia programa ir vaikų pasekta pasaka „Raudonkepuraitė“, užsuko ir Kalėdų Senelis, kuris pasidžiaugė dainomis, apdovanojo vaikučius saldainiais ir padėjo įžiebti eglutę. Didelius ir mažus pradžiugino siurprizas – gražūs fejerverkai. Gražią eglutės įžiebimo šventę Veiverių gyventojams dovanojo jos organizatoriai ir gausūs rėmėjai – Prienų rajono savivaldybės organizuotame projektų konkurse dalyvavęs Veiverių bendruomenės centras, seniūnija, Veiverių biblioteka, muziejus, kultūros ir laisvalaikio centras, A. Kučingio meno mokykla, Veiverių gimnazijos mokiniai ir mokytojai, M. Butkevičius, V. Ruseckas, socialinių paslaugų centro socialinė darbuotoja. Veiverių skautai jau 16 kartą iš Lenkijos skautų priėmė Betliejaus liepsną ir atvežė į Veiverius, kad su šūkiu „Taika: patinka –visi geros valios žmonės jungiasi į tinklą“ neštų ugnelę ir perduodami vieni kitiems palydėtų ją tolyn, Latvijos link.

Gera nuotaika dalindamiesi artėkim prie gražiausių metų švenčių. Ne metus, o draugus, gerus žodžius, šiltus apsikabinimus skaičiuodami keliaukim per gyvenimą, kartu kurdami šventes sau ir aplinkiniams.

 Daiva Venslovienė

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close