Išpildyta dar vieno vaiko svajonė

Projektas „Vaikų svajonės“ pradėtas 2010 metais kaip savanoriška veikla siekiant įgyvendinti sudėtingomis socialinėmis sąlygomis gyvenančių vaikų svajones bei padrąsinti vaikus tikėti savo svajonėmis ir jų siekti. Išpildyta svajonė vaikui suteiks ne tik šypseną veide, bet ir džiaugsmą visus ateinančius metus.

Prieš didžiąsias metų šventes Naujosios Ūtos pagrindinės mokyklos 6 klasės mokinys Lukas Ambraziejus netikėtai sulaukė savo svajonės išsipildymo. Gruodžio 12 d. jį aplankė jauna verslininkė Simona Dainė ir padovanojo kompiuterį bei kompiuterio kėdę.

Ačiū, kad pildote vaikų svajones ir praskaidrinate nelengvą jų kasdienybę.

 

Pradinių klasių mokytoja ir spec. pedagogė Gitana Rutkauskienė

daine

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close