Šiemet Vasario 16- ąją šventėme netradiciškai

,,… noriu Tave, brangi senele, pasveikinti su Vasario 16 – ąja! Trys paparasti dalykai, kuriuos visada Tau primins šis atvirukas, tai kolibris, visai kaip Lietuva, tokia maža, bet stipri, jo plunksnos,  visai kaip mūsų tauta, kurioje visi tokie skirtingi,  saviti, bet vieningi ir trispalvė,  kaip visa sujungiantis jausmas patrioto širdyje…“(iš Ugnės Revinskaitės, Prienų ,,Žiburio” gimnazijos Ia klasės mokinės, Vasario 16-osios sveikinimo).

Prienų ,,Žiburio” gimnazijoje šiemet Vasario 16-osios šventė švęsta netradiciškai. Mokiniai dalyvavo atvirukų konkurse ,,Pasveikinkim vieni kitus”. Renginį organizavo direktorės pavaduotojos ugdymui Lina Malinauskienė ir Daiva Sabanskienė. Džiugu, kad renginį sutiko remti LR Seimo narys Vytautas Kamblevičius. Į  finalinį etapą buvo atrinkti 60 atvirukų, kurie vertinti už atlikimo technikos originalumą, piešinio ir teksto dermę. Vasario 15 dieną atvirukai buvo eksponuoti mokyklos foje, o visi mokyklos mokiniai turėjo galimybę balsuoti už gražiausią atviruką. Susumavus mokinių ir komisijos, kurią sudarė direktorės pavaduotoja ugdymui L. Malinauskienė, direktorės pavaduotoja ugdymui D.Sabanskienė, dailės mokytoja J.Šlečkienė, mokinių Seimo kuratorė mokytoja Ž.Jurkšienė balsus, nugalėtoju išrinktas Ia klasės mokinės Ugnės Revinskaitės darbas. II vietą laimėjo Gabija Tomkevičiūtė , IId klasės mokinė. III – Vaida Marčiulionytė, Karolina Jasiūnaitė, IIb klasės mokinės bei Dainora Brinevičiūtė ir Beata Stankevičiūtė, Ic klasės mokinės. Gražiausi atvirukai bus eksponuojami Prienų rajono savivaldybėje, o piniginės premijos nugalėtojoms įteiktos kovo 8 dieną  Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienos renginyje.

Tikimės, kad kitais metais į šį konkursą įsijungs ir kitų rajono mokyklų mokiniai.

 

 

Lina Malinauskienė, ,,Žiburio” gimnazijos direktorės pavaduotoja ugdymui

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close