LR Prezidento taurė EURO FIT-2016 ketvirtą kartą atkeliavo į Prienus

Lapkričio 20 d. Kauno lengvosios atletikos manieže vyko dvidešimt pirmasis LR Prezidento taurės finalinis konkursas. Šio EURO-FIT konkurso tikslas yra skatinti fizinį aktyvumą, pažinti judėjimo džiaugsmą, varžytis su kitais tos pačios amžiaus grupės žmonėmis ir įvertinti savo fizinį pajėgumą. Renginį organizuoja Lietuvos Sveikuolių sąjunga, Kūno kultūros ir sporto departamentas, Asociacija „Sportas visiems“.

Prienų sveikos gyvensenos klubo „Versmenė“ komanda buvo apdovanota pirmosios vietos taure ir pagrindiniu prizu- Lietuvos Respublikos Prezidento pereinamąja taure, kurią prieš 21- erius metus įsteigė Prezidentas Algirdas Brazauskas. Prizines vietas komanda pelno nuo 2009 metų, o pagrindinį- pereinamąjį prizą ketvirtą kartą ir antrą kartą iš eilės. Konkursas vyksta pagal europinius fizinės sveikatos įvertinimo testus „EURORIT“ ir „EGREPA“ bei aštuoniolikoje moterų ir vyrų amžiaus grupių nuo 12 iki 100 metų.

Kaip ir kiekvienais metais renginį vedė šmaikštusis sveikuolis Kazimieras Ilginis iš Panevėžio, dalyvius pasveikino buvęs Lietuvos Sveikuolių sąjungos prezidentas Dainius Kepenis, pats dalyvavęs varžybose. Visus žavėjo Kauno sporto mokyklos meninės gimnastikos pasirodymai.

Konkurse dalyvavo 13 sveikuolių ar sporto klubų komandų. Mūsų komandą, kaip ir praėjusiais metais, sudarė 64 įvairaus amžiaus dalyviai, iš jų 45 moterys ir 19 vyrų.

Prienų komanda, aplenkdama kitas komandas, surinko 773 taškus ir užtikrintai tapo nugalėtoja, iškovojusi pagrindinį apdovanojimą – LR Prezidento pereinamąją taurę. Antroje vietoje liko Panevėžio sporto klubo „Rambynas“ komanda, atsilikusi 319 taškų, trečioji vieta atiteko Šiaulių sveikatos klubo „Atgaiva“ komandai, nuo prieniškių atsilikusiai 406 taškais.

Mūsų komandoje individualiose rungtyse prizininkais tapo: Karolina Abasevičiūtė, Daiva Sadauskaitė, Monika Zaleckienė, Marija Urbanavičienė, Ieva Šukevičiūtė, Loreta Smolskienė, Birutė Trainavičienė, Vida Januševičienė, Janina Bredelienė, Marija Bartkaitienė, Arvydas Tareila, Vytautas Baranauskas, Karolina Mildažytė, Inga Žukauskienė, Lina Damukaitienė, Dalytė Petkevičienė, Tamara Maceinienė, Veronika Songailienė, Donata Ambražiūnaitė, Artiomas Marchockis, Vytautas Stravinskas ir kiti. Iš viso iškovota 30 prizinių vietų, iš jų aštuonios pirmosios, dvylika antrųjų ir dešimt trečiųjų vietų. Laimėtojai buvo apdovanoti ne tik diplomais, taurėmis, bet ir asmeninėmis dovanomis.

Klubo „Versmenė“ vadovė Leonora Kalantienė nuoširdžiai dėkoja visiems varžybų dalyviams, prisidėjusiems prie šios pergalės: Prienų sporto centro sportininkams, „Žiburio“ gimnazijos gimnazistams ir darbuotojai Birutei Vaitkūnienei, Prienų globos namų gyventojams ir juos lydėjusiai Dalei Šimukauskienei , Prienų J. Marcinkevičiaus vardo bibliotekos darbuotojams, Socialinių paslaugų centro direktorei Aurelijai Urbonienei, savivaldybės darbuotojoms Skaidrei Vinklerienei ir Ritai Stravinskienei, gydytojai Linai Aleknavičienei. Dėkojame Prienų r. savivaldybei už suteiktą transportą. Nuoširdi padėka dalyvavusiems „versmeniečiams“ ir jų draugams, ypač komandos vadovei Janinai Bredelienei, subūrusiai gausiausią ir šauniausią komandą.

 

 

Klubo narė Vida Januševičienė.

 dsc_0215-1

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close