Vilkaviškio vyskupijos šeimos centro tarybos posėdis

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lapkričio 26 d. Prienuose, Parapijos namuose, įvyko atkuriamasis Vilkaviškio vyskupijos šeimos centro tarybos posėdis. Jame dalyvavo Vilkaviškio vyskupas J.E. Rimantas Norvila, Prienų klebonas, dekanas kan. Jonas Baliūnas, Vilkaviškio vyskupijos šeimos centro kuratorius, Liudvinavo parapijos kleb. teol. dr. Žydrūnas Kulpys ir vyskupijos dekanatų Šeimų centų atstovai. Susitikimo metu buvo aptarta dabartinė šeimų sielovados situaciją dekanatuose, dalinamasi gerąja patirtimi ir įžvalgomis. Taip pat buvo svarstoma, kaip vyskupijos Šeimos centras, galėtų daugiau padėti dekanatuose besidarbuojantiems savanoriams. Visa tai apjungė ir daug vilties suteikė bendras Eucharistijos šventimas Prienų Kristaus Apsireiškimo bažnyčioje. Šv. Mišios buvo aukojamos už Vilkaviškio vyskupijos šeimų sielovadą ir visus šioje srityje besidarbuojančius žmones bei jų šeimas. Šv. Mišias aukojo ir homiliją sakė J.E. Rimantas Norvila. Posėdžio pabaigoje dalyviai gavo dovanų B. Groeschel, C.F.R. knygą ‚Žiūrėkite JIS ateina“, kad tokia prasminga ir gili advento pradžia būtų palydima ir pripildyta kasdieniu mąstymu apie mūsų Išganytojo Jėzaus Kristaus gimimą. Apibendrinat šį posėdį visi džiaugėsi, kad buvo tokia galimybė susitikti, dalintis, pastiprinti vieniems kitus. Kitas šeimos centro tarybos posėdis planuojamas pavasarį.

Vilkaviškio vyskupijos šeimos centras nuoširdžiai dėkoja J.E. Rimantui Norvilai už tėvišką rūpestį, globą, pasidalintą išmintį ir buvimą kartu bei Prienų parapijos klebonui kan. Jonui Baliūnui už šiltą ir svetingą priėmimą.

Diana Pukelienė

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close