Kalėdiniai stebuklai jau prasidėjo

Pasaulis pamažu pradeda ruoštis vienoms iš gražiausių metų švenčių – šv. Kalėdoms, dovanojančioms stebuklus, kurių ypač laukia vaikai. Kalėdiniai stebuklai jau prasidėjo Prienų bendruomenės vaikų dienos centre, kurio lankytojai praėjusią savaitę patyrė nepamirštamų įspūdžių išvykoje į Kauną.

 

Nuo pat ryto džiugiai nusiteikusius ne tik pramogauti, bet ir daug pamatyti bei sužinoti vaikus išvykoje į Kauną lydėjo Prienų bendruomenės vaikų dienos centro darbuotojai ir savanoriai.

Pirmoji išvykos stotelė – Juozo Vitkaus inžinerijos batalionas. Apsilankymo metu vaikams buvo pristatyta bataliono struktūra ir užduotys, kario kovos ekipuotė bei ginkluotė. Maloniai pasitikę kariai supažindino su karių tarnybos sąlygomis, atsakė į klausimus, leido išbandyti maskuotę. Vaikai su didžiausiu susidomėjimu matavosi neperšaunamas liemenes, šalmus, patikrino kario žygio kuprinės svorį, azartiškai varžėsi estafetėse.

Vėliau laukė kelionė į didžiausią batutų parką Baltijos šalyse „Jump space“, kuris yra įsikūręs prekybos centre „Prisma“ (Pramonės pr.). Ten pasitiko profesionalūs treneriai, kurie pravedė taisyklingą apšilimą bei supažindino su „Jump“ taisyklėmis. Bene labiausiai vaikus sužavėjo tai, jog nuo batutų jie galėjo šokti į minkštų kaladėlių jūrą, varžytis tarpusavyje ant minkštojo buomo ir atlikti salto šuolius.

Smagiai pasiautus, išsikrovus ir, žinoma, po pusdienio aktyvių pramogų išalkus laukė dar viena maloni vienos kelionės rėmėjos, nenorėjusios viešinti savęs, dovanota staigmena – didžiulės picos ir kitos vaišės „Cancan“ picerijoje „Akropolyje“.

Po vaišių pramogos toliau tęsėsi boulingo klube „City Bowling“, kur vaikai turėjo galimybę išbandyti rankų miklumą ir taiklumą komandinio žaidimo metu. 

Vakare visi pavargę, tačiau pilni įspūdžių grįžo į namus. Už vaikų juoko, džiaugsmo, emocijų kupiną dieną Vaikų dienos užimtumo centro vadovė Vilma Bražukaitienė dėkinga rėmėjams „Jump space“ ir „City bowling“, padovanojusiems pramogas, ir visiems, padėjusiems vaikams sukurti stebuklingą dieną.

 unnamed

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close