Simona Bandita tapo taksi vairuotoja?

Penktadienio rytą Vilniaus gatvėse pastebėtas prabangus automobilis „Mercedes-Benz CLA 200”, ant kurio matomi ir vienos žymiausių taksi kompanijų logotipai. Pro priekinį stiklą šmėžuoja ir žinomas veidas… Taip, tai garsi Lietuvos radijo laidų vedėja Simona Albavičiūtė-Bandita.

Ten tikrai ji ? Kodėl ji dirba taksiste? Ar tokiu būdu ji papildomai uždarbiauja? O gal prarado darbą?

Iš tiesų, Simona Bandita pusdieniui tikrai tapo Smart Taxi” vairuotoja, ji gauna iškvietimus ir vėžina keleivius ne įprastu mėlynuoju automobiliu, o prabangiu Mercedes-Benz CLA 200”. Šansą išsikvietus taksi penktadienio pusdienį pasivažinėti su Simona Bandita turi Smart Taxi” klientai.

Ši akcija – bendras didžiausios loterijos Lietuvoje Eurojackpot” ir Smart Taxi” projektas. Jo metu pristatomas prabangus, milijonieriaus vertas automobilis, kurį šiuo metu galima laimėti. O tam, kad žaidėjai ir vilniečiai įsitikintų „Mercedes-Benz CLA 200” komfortu, jie turės šansą tris savaites Vilniuje bei vieną savaitę Kaune būti juo vežami. Kviečiant Smart Taxi”, dispečerės galima paprašyti būtent „Eurojackpot“ taksi automobilio.

rsz_bandita_mb

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close