KINO FILMAS „O NE ! O TAIP !“

O, ne! O, taip!“ – gera lengvo humoro dozė visiems, kurie bent kartą gyvenime savo kailiu pajuto, kiek sluoksnių slepiasi po žodžiu „santykiai“. Visiems mylintiems ir besimylintiems. Aistros, intrigos, kompromisų ieškojimas, lovos reikalai – apie visai tai pasakoja pagal australų režisieriaus Josho Lawso filmą „Little Death“ pastatyta juosta.

Lietuviškoje versijoje penkių porų istorijas vaidina Ineta Stasiulytė ir Eimutis Kvoščiauskas, Giedrius Savickas ir Gintarė Latvėnaitė, Arūnas Storpirštis ir Rimantė Valiukaitė, Gabrielė Malinauskaitė ir Marius Čižauskas, Rokas Petrauskas ir Skaistė Anusevičiūtė, taip pat – be poros filme pasirodę, tačiau nuotaikingus personažus įkūniję Inga Valinskienė ir Saulius Bagaliūnas.

Poros susiduria su įvairiais absurdiškais nesusipratimais. Vienai jų gyvenimą apkartina merginos įprotis susijaudinti tik verkiant vaikinui, kitai – slaptas moters troškimas būti išprievartautai. Trečiosios poros vyras problemas sprendžia žmonai paslapčia vis duodamas migdomųjų, nes jį žavi mieganti moteris, ketvirtoji romantiškus santykius užmezga sekso telefonu, o penktoji, santuokos bėdas sprendusi pas porų psichologą, pakliūna į šlovės pinkles, kai vyras labiau už gerus santykius pradeda vertinti tariamą vaidybinį savo talentą.

 kinas

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close