Solidarumo bėgimas Prienų ,,Revuonos“ pagrindinėje mokykloje

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Solidarumo bėgimas – tai organizacijos ,,Gelbėkit vaikus“ inicijuotas projektas. Šio projekto tikslas buvo suburti priešmokyklinės grupės, pradinių klasių mokinius bendrai sportinei veiklai bei surinkti lėšų mokymosi priemonėms, kurių labai trūksta skurdžiai gyvenantiems, tačiau smalsiems bei žinių trokštantiems Lietuvos ir Zambijos vaikams.
Solidarumo bėgimas vyko ir mūsų mokyklos stadione. Bėgime dalyvavo 108 mokiniai, mokyklos direktorė Ilona Balčiukynienė, pavaduotojos ugdymui Dalia Skučienė ir Rasa Alaburdienė bei pradinių klasių mokytojos. Dieną prieš renginį mokiniams buvo demonstruojamas filmukas apie tolimąją Zambiją, kad mokiniai galėtų praplėsti savo akiratį. Visi stengėsi kuo daugiau nubėgti Solidarumo kilometrų.
Visi Solidarumo bėgimo dalyviai buvo apdovanoti diplomais. Kiekvienam mokinukui šis bėgimas paliko daug įspūdžių, malonų jausmą, kad padarei išties prasmingą ir labai gerą darbą. Dėkojame priešmokyklinio ugdymo grupės, 1–4 klasių mokiniams bei jų tėveliams už paramą. Tikimės, kad ši mūsų visų kukli parama visus padarė kilnesnius, jautresnius, vieningesnius.

Prienų „Revuonos“ pagrindinės mokyklos
pradinių klasių mokytoja Daiva Kriščiūnienė

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close