Neformalųjį ugdymą Prienų krašte papildė ir gatvės šokiai

Jau antri metai Lietuvoje veikianti neformaliojo ugdymo finansavimo sistema į Prienų kraštą pritraukia vis daugiau ugdyti vaikus norinčių specialistų.

 

Jau treti metai Prienų krašte vaikus šokti moko Sandra Valiūnienė. Net kelis šokių konkursus Prienuose organizavusi Sandra šokti sportinius bei pramoginius šokius moko ne tik Prienuose, bet ir Pakuonyje. Prienų krašte pirmuosius šokių žingsnius paskui ją žengia per 130 jaunųjų šokėjų.

 

Šį rudenį mažieji šokėjai sulaukė malonaus siurprizo. Prienų „Ažuolo“ progimnazijos bei Pakuonio pagrindinės mokyklos vaikus aplankė gatvės šokių trenerė Ugnė Lipinskaitė, kuri šokių ir sporto treniruotėse juos mokė gatvės šokių ir supažindino su įvairiais šių šokių stiliais.

 

S. Valiūnienė labai džiaugiasi neformaliojo ugdymo projektu, užtikrinančiu būrelių kompensavimą, tad daugelis vaikų, kurie galbūt anksčiau negalėjo lankyti jokio neformaliojo ugdymo mokamo būrelio, dabar gali jį lankyti. Jiems suteikiama galimybė save išreikšti šokiu.

 

Sandra ruošiasi vėl nudžiuginti visus Prienų krašto vaikus, jų tėvelius bei žiūrovus. Lapkričio mėnesį moksleivių laukia jau tradiciniu tampantis šokių konkursas, kuriame mažųjų šokėjų ir žiūrovų lauks koncertinė programa, įvairūs pasirodymai ir dar daugiau siurprizų.

 

 dsc_4010

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai. Toliau naršydami svetainėje sutinkate, kad slapukai atsirastų Jūsų įrenginyje. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos.

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kuri, apsilankius svetainėje, išsaugoma Jūsų kompiuteryje arba greitojo ryšio įrenginyje. Dėl jo interneto svetainė tam tikrą laiką gali „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), dėl to Jums nereikia kaskart jų iš naujo įvedinėti, lankantis svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Close